20|10|2016 14:07
SHARE
ΠΑΡΕ ΚΛΩΣΤΗ

Φτιάχνουμε μόνες μας το μοδάτο, τζιν με τις στραβές τσέπες


Όλες οι γυναίκες έχουμε  εμμονή με τα τζιν παντελόνια, αφού είναι πραγματικά το πιο ευέλικτο κομμάτι της γυναικείας γκαρνταρόμπας.

Και πάντα κάπου υπάρχει ένα παλιό τζιν που το κρατάμε έχοντας την αίσθηση ότι θα μας φανεί χρήσιμο καθώς υπάρχουν πολλοί τρόποι να το αξιοποιήσουμε.

Το δημοφιλές, πολυπόθητο denim της ετικέτας Vetements με τις πίσω τσέπες λοξές και ελαφρώς σε πτώση, γίνεται η έμπνευση μας για να μεταποιήσουμε και να μεταμορφώσουμε κάθε αγαπημένο μας denim  χωρίς να χρειάζεται να ξοδέψουμε μια περιουσία.

Οι διάσημες fashionistas το αποθέωσαν στα street styles όλου του κόσμου και εμείς σίγουρα το ζηλέψαμε. Όμως η απαγορευτική του τιμή στα 1000€ δεν αποτελεί εύκολη επιλογή για όλους.

 

 

Για αυτό το λόγο η αναδιαμόρφωση του παλιού μας παντελονιού φαντάζει πολύ ενδιαφέρουσα. Η τάση της μόδας στη προκειμένη περίπτωση  μας εμπνέει, αφού  προστάζει patches, τρύπες, κεντήματα  και άνισα στριφώματα.

Το μόνο που θα χρειαστούμε είναι ένα ψηλόμεσο ξεβαμμένο denim, χρυσή κλωστή, ψαλίδι και ένα ζευγάρι τσέπες. Και ακόμα και αν δεν πιάνουν τα χέρια μας, η μοδίστρα της γειτονιάς μας είναι σίγουρο πως θα το βρεί παιχνιδάκι.

Πειραματιστείτε  με τις τσέπες των τζιν σας και δημιουργείστε ένα μοναδικό πρωτότυπο denim που θα κλέψει τις εντυπώσεις.