Getty/Ideal image
Getty/Ideal image
SMOCK DRESS

Smock dress: Θα φορούσες την ugly τάση στα φορέματα της άνοιξης;


Κατά τη διάρκεια των τελευταίων 12 μηνών, η εικόνα του fashion girl έχει αλλάξει για τα καλά.

Ξεχάστε τα ψηλά τακούνια και τα φορέματα που τονίζουν την σιλουέτα. Σήμερα ο κόσμος του Instagram έχει μάτια μόνο για τις ugly τάσεις της μόδας.

Από τα chunky trainers και τα γυμνά πλεκτά μέχρι τα πράσινα και χαβανέζικα πουκάμισα, φαίνεται ότι το κακό γούστο έχει γίνει το χρυσό πρότυπο για το στυλ το 2019.

Kι αν ακόμα οι ασχημόμορφες τάσεις δεν έχουν καταφέρει να σας πείσουν να τις δοκιμάσετε, αυτό το ugly trend στα φορέματα θα σας αλλάξει γνώμη. Ο λόγος για τα smock dresses.

Αναγνωρίσιμο από την φαρδιά γραμμή και την ογκώδη σιλουέτα που πέφτει χαλαρά πάνω στο σώμα και τις λεπτομέρειες με βολάν στους ώμους και το μπούστο. Μοιάζει με το νυχτικό της γιαγιά σας, αλλά φαίνεται πως οι πιο στιλάτες και ενημερωμένες γυναίκες στο Instagram του δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης. Υπάρχει ένα ευρύ φάσμα στιλ -από τα full-florals σε ένα πιο προσγειωμένο μίνι από το Ganni.

Δεν πρόκειται να προσποιηθούμε ότι είναι μια εύκολη τάση. Για να είστε κομψές θα τα συνδυάσετε με knee high μπότες τον χειμώνα, πολύχρωμα σκουλαρίκια και chic αξεσουάρ.

Δείτε πως το φορούν τα κορίτσια της μόδας και θα σας κάνει να θέλετε να το δοκιμάσετε.

 

 

 

 

 

MERLETTE, Matches Fashion