ΜULTIMASKING

Multimasking: Η τάση που θα μεταμορφώσει το πρόσωπό σου!


Φθινόπωρο: Ώρα για ανανέωση σε όλα τα επίπεδα! Σε επίπεδο ψυχολογίας, σε επίπεδο εμφάνισης και φροντίδας του σώματός μας. Από όλα τα καλλυντικά προιόντα, οι μάσκες περιποίησης έχουν τη μεγαλύτερη δόση ευεργετικών συστατικών στη σύνθεσή τους και δίνουν (τις περισσότερες φορές) άμεσα αποτελέσματα στο πρόσωπο.

Πλέον, χάρη στην εξέλιξη της κοσμητολογίας είναι πιο εξειδικευμένες και χαρίζουν γρηγορότερα ορατά αποτελέσματα. Ενυδατώνουν, καθαρίζουν σε βάθος, καταπραΰνουν από ερεθισμούς, δρουν κατά της κούρασης, χαρίζουν φωτεινότητα, έχουν αντιρυτιδική δράση. Μια νέα τάση στην ομορφιά έχει έρθει για να μείνει και δεν είναι άλλη από το multimasking.

Τι είναι το multimasking: Ένα trend που θέλει να χρησιμοποιούμε διαφορετικές μάσκες σε διαφορετικά σημεία του προσώπου μας.

Γιατί το multi-masking; Γιατί κάθε περιοχή του προσώπου μας έχει διαφορετικές ανάγκες. Το multimasking μπορεί να μας βοηθήσει να έχουμε ακόμα καλύτερα αποτελέσματα. Μπορούμε να εφαρμόσουμε τη σωστή και πιο αποτελεσματική μάσκα στο σημείο όπου υπάρχει ανάγκη. Μια μάσκα θρέψης στην περιοχή κάτω από τα μάτια φέρνει ενυδάτωση, μια μάσκα με άργιλο στη ζώνη Τ μπορεί να καταπολεμήσει την λιπαρότητα και αυτές να μπουν στα σημεία που πρέπει, ταυτόχρονα!

Οι ενυδατικές μάσκες, καθώς περιέχουν πιο συμπυκνωμένες συνθέσεις, παρέχουν στην επιδερμίδα την υγρασία που της λείπει και επαναφέρουν την ελαστικότητα, κάνοντάς τη λεία και απαλή. Μπορείτε να τις χρησιμο­ποιείτε δύο φορές την εβδομάδα ή όποτε νιώθετε το δέρμα σας ότι είναι ξηρό και να σας τραβάει.



Για ξηρές επιδερμίδες χρησιμοποιήστε μάσκες με πιο συμπυκνωμένες συνθέσεις για να παρέχουν στην επιδερμίδα την υγρασία που της λείπει και να επαναφέρουν την ελαστικότητα.
Για λιπαρές επιδερμίδες, επιλέξτε μάσκες που θα περιέχουν μια μικρή ποσότητα γαλακτικού οξέος και tea tree oil που έχουν ρυθμιστικούς παράγοντες και απορροφούν την λιπαρότητα.

Για πιο κουρασμένες επιδερμίδες, χρησιμοποιήστε μάσκες με τονωτικά συμπλέγματα που θα αναζωογονήσουν το δέρμα.