Παιδικά ρούχα Big Little Ones
Παιδικά ρούχα Big Little Ones
04|02|2019 15:44
SHARE
ΠΑΙΔΙΚΑ ΡΟΥΧΑ

Big Little Ones: Αψογο στιλ και σχέδια γεμάτα prints που ταιριάζουν στην καθημερινότητα των παιδιών


Τo Big Little Ones είναι ένα νέο πρωτοποριακό brand που σκοπό έχει να δημιουργεί το κατάλληλο σκηνικό όπου οι ευτυχισμένες στιγμές του σήμερα θα γίνουν οι πολύτιμες αναμνησεις του αύριο.

Από ταπετσαρίες και είδη για το υπνοδωμάτιο, το σπίτι έως ρούχα και αξεσουάρ για τα παιδιά, το «Big Little Ones» βάζει τέλος στα μπλε και ροζ που έχουμε συνηθίσει μεχρι σήμερα.

Άψογο στυλ,  αυστηρά 100% οργανικά υφάσματα που ταιριάζουν άψογα στην καθημερινότητα γιατί είναι σχεδιασμένα από μαμάδες για μαμάδες.

Ενα brand που θα κάνει τα παιδιά σας να ονειρεύονται και να χαμογελούν, σχέδια γεμάτα prints, χρώματα και φαντασία. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Live every moment, laugh everyday, love beyond words #biglittleones #bedding #homewear#organic

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Big Little Ones (@biglittleones.gr) στις 29 Νοέ, 2018 στις 2:53 πμ PST

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Fridays are for having fun on your play wear all day with your best friend #biglittleones #bedding #homewear #organic

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Big Little Ones (@biglittleones.gr) στις 9 Νοέ, 2018 στις 1:21 πμ PST

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Trick or Treat be so sweet give me something good to eat. Happy Halloween! #biglittleones #bedding #homewear #loungewear

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Big Little Ones (@biglittleones.gr) στις 30 Οκτ, 2018 στις 7:12 πμ PDT

 

 

Οι δύο γυναίκες πίσω από το «Big Little Ones»

Μια φορά κι έναν καιρό, ήταν δυο κορίτσια, που πεισματικά αρνιόνταν να μεγαλώσουν – η Εριέττα και η Χριστίνα. Μπορεί και οι δυο να έχτισαν επιτυχημένες καριέρες, στα Οικονομικά και την Αρχιτεκτονική, αντίστοιχα, όμως η περιέργεια και η δημιουργικότητα μέσα τους ζητούσαν επίμονα τρόπο να εκφραστούν. Μόλις λοιπόν έγιναν μητέρες, διαπίστωσαν, από πρώτο χέρι, ποιο κενό ήθελαν να καλύψουν: στην αγορά των παιδικών, οι περισσότερες μάρκες μένουν στα ροζ και τα γαλάζια και δεν έχουν το θάρρος να δοκιμάσουν κάτι πιο ανατρεπτικό. Επομένως, ένα νέο brand που θα ξεπεράσει αυτούς τους περιορισμούς, μπορεί να είναι ένα brand «σχεδόν τέλειο»! Και κάπως έτσι, γεννήθηκε το Big Little Ones…

Η Εριέττα Καμάρη, μητέρα ενός αγοριού, έχει ένα πολύ εντυπωσιακό βιογραφικό, στα Οικονομικά και το Real Estate. Έχοντας εργαστεί πολλά χρόνια στο χώρο, συνειδητοποίησε ότι η διακόσμηση εσωτερικών χώρων την συνεπαίρνει- γι αυτό και ξεκίνησε σχετικές σπουδές στο St. Martins London. Για την Εριέττα, η διακόσμηση έχει νόημα όταν μετατρέπει τα σπίτια σε ζεστούς χώρους, φτιαγμένους για διασκέδαση, χαλάρωση και απόλαυση. Ειδικά για τα παιδικά δωμάτια, το όραμά μας, από την πρώτη στιγμή, αφορά έναν συνδυασμό σχεδίων και υλικών που δημιουργούν μια ήρεμη ατμόσφαιρα. Ένα περιβάλλον που ξυπνάει τη φαντασία, και αγκαλιάζει τα παιδιά με ασφάλεια. Όπως λέει και ο Αλαντίν, οι σπουδαίες στιγμές του σήμερα, γίνονται οι αναμνήσεις του αύριο. Το σκηνικό αυτών των αναμνήσεων λοιπόν, θα φέρει την υπογραφή του Big Little Ones. 

Η Χριστίνα Μπατάγια- Παπακαλιάτη είναι αρχιτέκτονας- με την πολλή ευρεία έννοια της λέξης. Αυτό που κάνει στην πραγματικότητα, είναι να σχεδιάζει και να ζωντανεύει, σχεδόν τα πάντα: από κτήρια μέχρι κοσμήματα, έπιπλα, τούρτες και cupcakes. Προφανώς, το ανήσυχο μυαλό της δε μπορούσε να συμβιβαστεί με τα προϊόντα μαζικής παραγωγής- μέτριας ποιότητας που συνάντησε όταν επιχείρησε να διακοσμήσει το δωμάτιο του γιου της. Ακριβώς όπως συνέβη με την Εριέττα, η Χριστίνα οραματίστηκε ένα παιχνιδιάρικο και χαρούμενο brand, που θα γεμίσει τη ζωή των παιδιών με χαρούμενες εικόνες, κι αυτές θα καλλιεργήσουν την αυτοπεποίθηση και τη φαντασία τους.

Με λίγα λόγια, μια μακροχρόνια φιλία εξελίχθηκε σε μια συνεργασία βασισμένη σε ένα κοινό όραμα: ποιοτικά υλικά και ευφάνταστα σχέδια σε λευκά είδη, ταπετσαρίες, ρούχα και αξεσουάρ, όλα κάτω από το όνομα “Big Little Ones”. Έτσι, με μια κουταλιά αγάπης και μια πινελιά παραμυθιού, φτιάχτηκε ένα brand από μαμάδες, για μαμάδες.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Meet one of our best sellers - Organic pyjamas ”Peter Pan & Mary Poppins”, find them online #organicwallpapers #candles #bedding #homewear #biglittleones

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Big Little Ones (@biglittleones.gr) στις 24 Ιαν, 2019 στις 2:00 πμ PST

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A scent can turn a house into a home. For you and for your baby. The diffuser discretely scents the space throughout the day. Find them online #biglittleones #bedding #homewear

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Big Little Ones (@biglittleones.gr) στις 13 Δεκ, 2018 στις 2:44 πμ PST