Η νέα συλλογή Reebok x Gigi Hadid είναι εμπνευσμένη από τα 90s | 0 bovary.gr
Η νέα συλλογή Reebok x Gigi Hadid είναι εμπνευσμένη από τα 90s | 0 bovary.gr
REEBOK

Η νέα συλλογή Reebok x Gigi Hadid είναι εμπνευσμένη από τα 90s


Η Reebok και η Gigi Hadid επιστρέφουν με μία νέα capsule συλλογή.

Η νέα συλλογή Spring / Summer 2019 συνδυάζει την αυθεντική κληρονομιά της Reebok με το fashion backround της Gigi. Επιπλέον, τα σχέδια αναφέρονται στις προηγούμενες εμπειρίες της ως παίκτρια βόλεϊ και ιππέας.

Η Reebok περιγράφει τα κομμάτια ως «εξερεύνηση του παρελθόντος και του παρόντος.» Αυτό φαίνεται στα πλούσια χρώματα που έχουν επιλεγεί για τη συλλογή, όπως έντονο κόκκινο, κίτρινα και ένα εντυπωσιακό teal. Sweatpants, jackets και t-shirts με μοντέρνο στιλ και fun διάθεση αποπνέουν νεανικό αέρα, όπως αυτός της Gigi.

Η συλλογή περιλαμβάνει επίσης δύο νέα σχέδια Reebok Aztrek.

Το Aztrek Double, που παρουσιάζεται για πρώτη φορά με μια εξαιρετικά χοντρή ενδιάμεση σόλα και δύο επιλογές σε κορδόνια. Εμπνευσμένο από το 90s ύφος αλλά προσαρμοσμένο στο lifestyle του σήμερα, η έκδοση Aztrek Double της Gigi μπορεί να συνδυαστεί με κάθε κομμάτι της συλλογής και αποτελεί την τέλεια προσθήκη στο look , για μία ρετρό πινελιά στην γκαρνταρόμπα. 

Ο Gigi αποκάλυψε στο Instagram:

«Το να σχεδιάζω την πρώτη μου συλλογή για τη Reebok ήταν αυτό που περίμενα. Μεγαλώνοντας, τα sport έπαιξαν σημαντικό ρόλο στη ζωή μου, και πολλά από τα μαθήματα που πήρα ως αθλήτρια αποτελούν πραγματικούς οδηγούς για μένα στην προσωπική και επαγγελματική μου ζωή ».

Η δεύτερη συλλογή Gigi Hadid x Reebok κυκλοφορεί, στις 5 Φεβρουαρίου, στο reebok.gr και επιλεγμένα καταστήματα.