Mango
Mango
40ΧΡΟΝΗ ΚΑΛΛΟΝΗ

Ποια είναι η Tasha Tilberg -To 40χρονο μοντέλο που βλέπουμε στις καμπάνιες των Zara και Μango


Την έχουμε δει και όλες έχουμε προσέξει την μοναδική και αιθέρια ομορφιά της.

Στην νέα καμπάνια των Mango πρωταγωνίστρια ένα 40 χρονο πανέμορφο μοντέλο, με ντελικάτα χαρακτηριστικά και γωνίες και πρόσωπο που αποπνέει γαλήνη και σιγουριά.

Ονομάζεται Tasha Tilberg, είναι καναδικής καταγωγής και ένα από τα μεγαλύτερα supermodels της δεκαετίας του '90.

Περπάτησε στα runways των κορυφαίων fashion designers και συμμετείχε σε πολλές μεγάλες διαφημιστικές καμπάνιες. Κάπως έτσι το αγγελικό της πρόσωπο με τα πράσινα μαια και το επιβλητικό βλέμμα, τα φυσικά ξανθά χρώματα και τις φακίδες, την έχρισαν για χρόνια πρέσβειρα του αμερικάνικου «Covergirl», που σάρωνε στις Ηνωμένες Πολιτείες. Στην πραγματικότητα, μόλις δείτε τις φωτογραφίες από τότε, θα θυμηθείτε πόσες φορές την έχετε δει στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης. Αποτέλεσε μία από τις μούσες του Versace το 1997.

Πρόσφατα την είδαμε, να ανοίγει το show της Isabel Marant για την SS 2019.

Η 40χρονη Tasha έχει δύο παιδιά και ζει με την επί χρόνια σύζυγο και συνεργάτιδά της, Laura Wilson.

Σήμερα μαγνητίζει με την λαμπερή όψη και διαχρονική γοητεία της στην καμπάνια των Mango, όπου ποζάρει φορώντας τα κομμάτια της νέας, ανοιξιάτικης συλλογής.

Η Tasha είναι η απόδειξη πως πλέον η μόδα «αγκαλιάζει» την αριστοκρατική ομορφιά αλλά και την προσωπικότητα των perrenials, των γυναικών άνω των 40 δηλαδή και εδραιώνει την κυριαρχία τους.

Getty/Ideal Image
Getty/Ideal Image