Η Wrangler ICONS 2019, αποτελεί την πρώτη παγκόσμια συλλογή του brand
Η Wrangler ICONS 2019, αποτελεί την πρώτη παγκόσμια συλλογή του brand
13|02|2019 10:31
SHARE
WRANGLER ICONS 2019

Η Wrangler ICONS 2019, αποτελεί την πρώτη παγκόσμια συλλογή του brand


Η συγκίνηση της στιγμής, το πλήθος, η δύναμη της μουσικής.

Η Wrangler, επηρεασμένη από τη σύνδεσή της με τους πιο αναγνωρισμένους καλλιτέχνες της μουσικής σκηνής, παρουσιάζει έξι θρυλικά προϊόντα από την ιστορία της, ανανεωμένα για το σήμερα.

Σας παρουσιάζουμε τη Wrangler ICONS.

Λονδίνο, Όστιν, Μπανγκόκ, Σαντιάγκο και Μπουένος Άιρες θα είναι οι πόλεις όπου θα φιλοξενήσουν την πρώτη παγκόσμια διαφημιστική καμπάνια. Το iconic denim brand αποτείνει φόρο τιμής στους πρωτοπόρους που εμπνέουν δέος και αφοσίωση, με μια ταινία που επιδεικνύει την επιρροή που έχει η Wrangler σε όλες τις γενιές. Από το ροκ, στο χιπ χοπ και στις ρίζες της country μουσικής, η καμπάνια γιορτάζει το community, τη δημιουργικότητα και όλες αυτές τις κορυφαίες στιγμές.

Το soundtrack είναι μια ανακατασκευασμένη έκδοση του Atomic των Blondie, από το Βρετανό παραγωγό και τραγουδιστή Lil Silva, ως φόρο τιμής στη Debbie Harry που τα ‘σπαγε το 1970 με το Wrangler denim της. Και δεν ήταν η μόνη! Θρύλοι όπως ο Mick Jagger, o John Lennon και ο Bob Marley φορούσαν όλοι τα iconic κομμάτια της Wrangler.

Σήμερα το brand επιτυγχάνει το απόλυτο cult style με 3 προϊόντα για άνδρες και 3 για γυναίκες.

Η συλλογή ICONS της Wrangler αποτελείται από 20% ανακυκλωμένο βαμβάκι και περιλαμβάνει το 124MJ jacket, το οποίο αποτελεί το αρχέτυπο denim jacket, και το 27MW western πουκάμισο, το οποίο δημιουργήθηκε για cowboys και αγκαλιάστηκε από τους rock stars. H Wrangler επανακυκλοφορεί το αυθεντικό 11MWZ, το πρώτο της τζιν σε original slim fit, ενώ επαναφέρει το γυναικείο στυλ των 50s, την εποχή της Marilyn Monroe και της γέννησης του cool.

Αυτά τα προϊόντα καθιστούν τη Wrangler ως το υπέρτατο denim brand. Με την επανακυκλοφορία τους, γιορτάζει την ιστορία των κομματιών αυτών αλλά και των ατόμων που τα έκαναν iconic.

Για περισσότερα από 70 χρόνια, η Wrangler έχει δημιουργήσει ένα επαναστατικό στυλ. Με τις ρίζες της πίσω στο 1904, ως workwear εταιρεία, η Wrangler γεννιέται το 1947 και στοχεύει τη δυτική western αγορά. Μέσα σε δύο δεκαετίες, μια πολιτιστική επανάσταση αλλάζει ολόκληρο τον κόσμο και η Wrangler κινείται στους ρυθμούς της. Αυτό που ξεκίνησε ως λειτουργικό workwear, μετατρέπεται σε στολή του νεανικού κινήματος. Ενώ δημιουργήθηκε για rodeo riders και κατόχους ράντσων, η Wrangler τελικά υιοθετείται από πρωτοπόρους και rock stars και μέσα από την ιστορία της, το αυθεντικό all-American denim icon έχει δημιουργήσει το στυλ που καθορίζει την εποχή.

H συλλογή ICONS σέβεται απόλυτα την κληρονομιά του brand, αλλά ταυτόχρονα εξελίσσεται με μοντέρνο στυλ και την καινοτομία που τη διακατέχουν. Ενώ παραμένει πιστή στο πνεύμα των originals, οι τεχνικές βαφής δημιουργούν μια σειρά από ξεθωριασμένα πλυσίματα, ιδανικά για ένα διαχρονικό αυθεντικό look. Από το ακατέργαστο denim έως το ξεβαμμένο έπειτα από 3 χρόνια χρήσης.

Πρόκειται για τα κομμάτια που αναζητούν οι λάτρεις των denim και τώρα επανακυκλοφορούν για τον καθένα. Είναι τα ICONS με την πλούσια ιστορία, φορεμένα από θρύλους της μουσικής, τα οποία επιστρέφουν στο σήμερα και θα μείνουν για πολλές γενιές ακόμα!

Wear. Love. Share.