Shutterstock
Shutterstock
BERSHKA SHIRT

Tο σούπερ stylish πουκάμισο που εντοπίσαμε στα Bershka -Συνδυάζει δύο μεγάλες τάσεις


Οι τάσεις της σεζόν κάθε άλλο παρά αδιάφορες είναι.

Όποιο κι αν είναι το στιλ σας, τα trends της άνοιξης πολλά και διαφορετικά θα ικανοποιήσουν και την πιο απαιτητική fashionista. Μία από τις μεγαλύτερες τάσεις, ήδη από το φθινόπωρο, είναι το Western στιλ και καθετί που παραπέμπει σε σκληρό cowboy. Mπότες και πουκάμισα έχουν τον πρώτο λόγο ως εκπρόσωποι του στιλ και δεν υπάρχει influencer που να μην το έχει δοκιμάσει.

Τα κορίτσια της μόδας θα λατρέψουν αυτό το πουκάμισο από τα Bershka που συνδυάζει δύο μεγάλα trends. Στη λογική του western, φτιαγμένο από δέρμα σε μαύρο και με σειρές από μακριά κρόσσια στο μπροστινό μέρος, τα μανίκια αλλά και την πλάτη.

Το δερμάτινο πουκάμισο από τα Bershka θυμίζει ελαφρύ πανωφόρι Cowboy με δερμάτινο εφέ, τσέπες, κουμπωτές μανσέτες και κλείσιμο με σούστες. Η φαρδιά γραμμή και οι χαλαροί ώμοι το καθιστούν ιδανικό για casual καθημερινές εμφανίσεις με άποψη. Θα το φορέσουμε με denim παντελόνια σε σκούρες πλύσεις και παντελόνια με καμπάνα. Επιπλέον ταιριάζει τέλεια με μίνι, ψηλόμεσες φούστες και φαρδιές ζώνες με αγκράφα. Θα ολοκληρώσουμε το σύνολο με καουμπόικες μπότες ή μποτάκια ή knee high γραμμές. Το πουκάμισο κοστίζει 39.99 € και μπορείτε να το αποκτήσετε εδώ.