Mary Katrantzou F/W 2019/Splash/Ideal Image
Mary Katrantzou F/W 2019/Splash/Ideal Image
MARY KATRANTZOU

To hairstyle που είδαμε στο catwalk της Mary Katrantzou αλλάζει όλα όσα γνωρίζαμε για τις τάσεις στις βαφές των μαλλιών


Rainbow hair, ombre hair... Οι τάσεις στις αποχρώσεις των μαλλιών είναι αμέτρητες κι ενώ πιστεύαμε ότι τα είχαμε δει όλα, ήρθε το catwalk της Mary Katrantzou για το φθινόπωρο/χειμώνα του 2019 και έφερε τα πάνω κάτω.

Ο hair colorist των celebrities, Josh Wood, ο οποίος επιμελήθηκε και τα μαλλιά των μοντέλων στο συγκεκριμένο fashion show πήγε την βαφή μαλλιών ένα ακόμη επίπεδο παραπάνω. 

Η τάση που προτείνει, όπως ο ίδιος την ονόμασε, λέγεται "horizon colour" και "colour clouds" ή αλλιώς "χρώματα του ορίζοντα" και "χρωματιστά σύννεφα".

Με τη βοήθεια των extensions, o Josh Wood έδωσε όγκο και δημιούργησε σχέδια στα μαλλιά των μοντέλων. Τα χρώματα που επέλεγε για κάθε μοντέλο ταίριαζαν απόλυτα στη φυσική τους απόχρωση, ενώ το κοινό χαρακτηριστικό ήταν ότι δούλεψε με pale, παστέλ χρώματα.

Φωτογραφίες από το Ιnstagram account του hair colorist, Josh Wood.

Η συλλογή της Ελληνίδας σχεδιάστριας, Mary Katrantzou ήταν χωρισμένη στα τέσσερα στοιχεία της φύσης-γη, αέρας, φωτιά και νερό. Τα αξεσουάρ μαλλιών που χρησιμοποίησε ο Wood για τα χτενίσματα των μοντέλων ήταν όλα ζωγραφισμένα στο χέρι πέντε μέρες πριν από τον ίδιο και την ομάδα του στο Holland Park Atelier.

Τα χρωματιστά extensions ταίριαζαν απόλυτα με το φυσικό χρώμα των μαλλιών των μοντέλων και καθώς έπεφταν, μπλέκονταν με τα φυσικά μαλλιά και δημιουργούσαν μία μοναδική αισθητική.

Φωτογραφία από το official account της Mary Katrantzou στο Ιnstagram.

Το styling των μαλλιών επιμελήθηκε ο Anthony Turner, ο οποίος επέλεξε ανέμελα, κυματιστά μαλλιά που έδιναν την ευκαιρία στις μοναδικές αποχρώσεις των extensions, να ξεπροβάλλουν και να αλλάζουν τη συνολική εικόνα του hairstyle.

Όσο ονειρεμένες και ιδιαίτερες ήταν οι δημιουργίες της Ελληνίδας σχεδιάστριας, σε αντίστοιχο υψηλό επίπεδο κινήθηκε και το hairstyle των μοντέλων.

Φωτογραφία από το nstagram account του hair stylist, Anthony Turner.

Ένα ακόμη fashion show της Mary Katrantzou που ξεχώρισε!

Διαβάστε ακόμη: Το πιο συχνό λάθος που κάνεις όταν αγοράζεις foundation
Διαβάστε ακόμη: Το οικονομικό προϊόν μακιγιάζ που μπορεί να αλλάξει ριζικά το look σας