Shutterstock
Shutterstock
WHITE VESTS

Το T-shirt του 2019 το έχεις ήδη στην ντουλάπα σου -Δες και πώς θα το φορέσεις


Η άνοιξη είναι πιο κοντά από ποτέ.

Και εμείς δεν βλέπουμε την ώρα για τα πιο δροσερά και κομψά σύνολα.

Όταν πρόκειται για μπλουζάκια και T-shirts τα τελευταία χρόνια, μιλάμε για τα γνωστά λευκά, με λαιμόκοψη και ανδρική γραμμή. Ωστόσο, αυτή την άνοιξη και το καλοκαίρι, το tank top είναι το νέο T-shirt.

Tα βαμβακερά και όχι μόνο φανελάκια με αθλητική γραμμή, που αποκαλύπτουν τους ώμους και αναδεικνύουν την επιδερμίδα που σιγά σιγά αποκτά το πολυπόθητο χρυσαφένιο χρώμα, επιστρέφουν.

Οι Tom Ford και The Row παρουσίασαν τα δικά τους μίνιμαλ και chic κομμάτια, ωστόσο μπορείτε να βρείτε παρόμοιες εκδοχές παντού.

Για να δείχνει το λουκ πιο πολυτελές και ακριβό το μυστικό των fashionista είναι να επιλέξετε κρεμ και ιβουάρ τόνους, αντί του κλασικού φωτεινού λευκού. Επίσης είναι σημαντικό να δώσετε προσοχή στο ύφασμα. Τα πλεκτά ριμπ και τα τοπ από μετάξι φαίνονται luxurious και θα αναβαθμίσουν και το πιο απλό ανοιξιάτικο σύνολο.

Τα vest αγαπούν ιδιαίτερα τα λινά αλλά και τα cargo παντελόνια. Φυσικά και μπορείτε να τα συνδυάσετε με τις αισθησιακές slip skirts, ή το αγαπημένο σας τζιν και δερμάτινα σανδάλια. Αργότερα με ένα παρεό με κρόσσια και oversized τσάντες από ψάθα αλά Jacquemus.

Συμπληρώστε με τα πιο εντυπωσιακά κοσμήματα από κοχύλια ή χρυσό. Και δεν χρειάζεστε τίποτα περισσότερο.