Shutterstock
Shutterstock
ZARA ΦΟΥΣΤΑ

Η φούστα από τα Zara που μοιάζει να βγήκε από παραμύθι -Ό,τι πρέπει για τους πρώτους γάμους της άνοιξης


Τα Zara ανανεώνουν συνεχώς την ανοιξιάτικη συλλογή με τα πιο εντυπωσιακά κομμάτια.

Κάθε βόλτα στα ηλεκτρονικά ράφια του μας συνεπαίρνει αφού συνεχώς ανακαλύπτουμε τα πιο hot fashion pieces, τα οποία προστίθενται στην wish list της νέας σεζόν. Αυτή την φορά ο ισπανικός κολοσσός δημιούργησε την πιο ρομαντική και εντυπωσιακή φούστα.

Βλέποντας την το πρώτο που μας έρχεται στο μυαλό είναι εκείνος ο γάμος στον οποίο είμαστε καλεσμένες τον ερχόμενο μήνα. Το επόμενο διάστημα είναι από τα πιο tricky στιλιστικά. Η μετάβαση από το στιλ του χειμώνα σε αυτό της άνοιξης μάς δυσκολεύει, ειδικά όταν ακόμα ο καιρός είναι κρύος, αλλά παντού γύρω μας πρωταγωνιστούν πιο ελαφριές υφές και χρώματα της εαρινής παλέτας.

Μέσα σε αυτή την in between season είναι προγραμματισμένοι πολλοί γάμοι. Εμείς ωστόσο δεν ανησυχούμε για το στιλ της wedding guest, αφού βρήκαμε στα Ζara το μοναδικό κομμάτι που θα χρειαστούμε για να εντυπωσιάσουμε.

Η φούστα από τα Zara μοιάζει να βγήκε από παραμύθι. Με μήκος ως τον αστράγαλο σε ενήλικη μπεζ ροζ απόχρωση και με την πιο ιδιαίτερη λεπτομέρεια που τυγχάνει να είναι από τα μεγαλύτερα trends της σεζόν.

Η φούστα έχει κεντημένα διακριτικά φτερά και παγιέτες στην ίδια απόχρωση, σε όλη την επιφάνεια της. Ταιριάζει τέλεια με strappy πέδιλα και ένα μονόχρωμο πουκάμισο ή τοπ. To μόνο σίγουρο είναι πως δεν περνά απαρατήρητη και αποπνέει πολυτέλεια και διάθεση για χορό.

Αποκτήστε την εντυπωσιακή φούστα εδώ.