Shutterstock
Shutterstock
STAUD

Η νέα συλλογή παπουτσιών που θα φορέσουν οι πιο στιλάτες -Ρετρό και δημοφιλή


Το brand Staud ιδρύθηκε το 2015 στο Λος Άντζελες, από την εξαιρετικά επιδραστική Sarah Staudinger και τον George Augusto. Τέσσερα χρόνια μετά, το label έγινε λατρεία.

Είτε το γνωρίζετε είτε όχι, πρέπει να μάθετε ότι πολλές από τις στιλιστικές σας επιλογές εμπνέονται από την αισθητική του.

Η πρώτη τσάντα από pvc που σου έρχεται στο μυαλό, η πρώτη it bag με bucket σχέδιο είναι μόνο μερικά από τα κομμάτια του brand που έχει μιμηθεί πλήθος εταιρειών. Αυτές οι τσάντες εμφανίζονται στο χέρι κάθε fashion editor και influencer, για να μην αναφέρουμε τους 197k ακόλουθους στο Instagram.

Για την νέα σεζόν (SS19), η μάρκα δημιουργεί την πρώτη συλλογή παπουτσιών και είμαστε ενθουσιασμένες. Για όσες αγκαλιάζουν την επιστροφή της αισθητικής του '00 -και της Carrie Bradshaw- η νέα συλλογή είναι ό, τι ακριβώς θέλατε. Σκεφτείτε mules, strappy γαλλικά τακούνια και thong sandals. Παπούτσια ευκολοφόρετα με μεσαίο τακούνι και θηλυκές σιλουέτες που κάνουν statement κάθε ημέρα. Το ύφος ακολουθεί την retro αισθητική των ρούχων και αξεσουάρ του brand.

Το ακόμα καλύτερο είναι οι affordable τιμές που καθιστούν το Staud τόσο δημοφιλές ανάμεσα στις fashionista.

 

 

Παπούτσια με κροκό υφή, τετράγωνη μύτη, ή λεπτά λουράκια είναι τα μεγαλύτερα trends στα παπούτσια της άνοιξης. Όλα στην νέα συλλογή Staud.

 

 

 

Aνακαλύψτε τα εδώ.