Shutterstock
Shutterstock
SEZANE DRESS

Υπάρχει ένα φόρεμα που μπορείς να φορέσεις από τον γάμο σου μέχρι μια καλοκαιρινή βόλτα -Εξαντλήθηκε σε 24 ώρες


Το γαλλικό στιλ είναι ένα από τα πιο δημοφιλή σε όλο τον κόσμο, οπότε δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι τα κομμάτια του brand Sezane γίνονται ανάρπαστα.

Και σε ποια άλλωστε δεν αρέσει η γαλλική κομψότητα και φινέτσα; Oι Γαλλίδες μοιάζει να έχουν το στιλ στο DNA τους κι έτσι η γνήσια παριζιάνικη αισθητική που χαρακτηρίζει τα ρούχα και αξεσουάρ Sezane έχει κερδίσει τις γυναίκες σε όλο τον κόσμο. Αυτό αποδεικνύει και το φόρεμαAxelle, που εξαντλήθηκε μέσα σε 24 ώρες.

Το λευκό μίνι φόρεμα σχεδιάστηκε αρχικά για μέλλουσες νύφες και επίσημες περιστάσεις, αλλά η ευελιξία του το καθιστά ιδανικό για chic καλοκαιρινές εμφανίσεις. Συνδυάζει τη γαλλική θηλυκότητα, με λεπτομέρειες από κομψή δαντέλα, ιδιαίτερα μανίκια και μαργαριταρένια κουμπιά.

Το σχέδιο είναι εμπνευσμένο από το vintage στιλ της δεκαετίας του '60 -τόσο η σιλουέτα με γραμμή Α όσο και η εντυπωσιακή πλάτη παραπέμπουν στην Twiggy και Francois Hardy. Τα ρετρό στοιχεία αντιπαραβάλλονται με ένα μοντέρνο V ντεκολτέ.

Γιατί γίνεται ανάρπαστο; Η ιδρύτρια Morgane Sezalory εξηγεί ότι όλα έχουν να κάνουν με την ευελιξία του κομματιού. «Αυτό το φόρεμα μπορεί να φορεθεί σε κάθε ιδιαίτερη περίσταση ή απλά μια όμορφη καλοκαιρινή μέρα».

Το λευκό φόρεμα αγαπάει τα χρυσαφένια κοσμήματα και αξεσουάρ. Σε μια επίσημη περίσταση με μίνιμαλ ψηλοτάκουνα πέδιλα και στην βόλτα με ένα μαντήλι στα μαλλιά και άνετες εσπαντρίγιες.

Το φόρεμα δεν είναι το πρώτο κομμάτι της εταιρίας που ξεπουλάει. Αυτό σημαίνει πως οι γυναίκες δείχνουν εμπιστοσύνη στην ποιότητα και το στιλ Sezane και θα τις μιμηθούμε. Αποκτήστε το εδώ.