Ο Paul Andrew νέος Creative Director του οίκου Salvatore Ferragamo | 0 bovary.gr
Ο Paul Andrew νέος Creative Director του οίκου Salvatore Ferragamo | 0 bovary.gr
05|03|2019 10:59
SHARE
PAUL ANDREW

Ο Paul Andrew νέος Creative Director του οίκου Salvatore Ferragamo


Τα ηνία του οίκου Salvatore Ferragamo αναλαμβάνει ως νέος Creative Director, ο αγαπημένος σχεδιαστής της Vogue, Paul Andrew.

Ο Paul Andrew εντάχθηκε στο δυναμικό της εταιρίας τον Σεπτέμβριο του 2016 ως Καλλιτεχνικός Διευθυντής της γυναικείας σειράς υποδημάτων και ένα χρόνο αργότερα προήχθη στη θέση του Δημιουργικού Διευθυντή της γυναικείας συλλογής. Με τον τελευταίο του διορισμό, ο Andrew αναλαμβάνει τη σχεδιαστική ευθύνη τόσο της ανδρικής όσο και της γυναικείας συλλογής του διάσημου Ιταλικού οίκου.  

Ο Guillaume Meilland παραμένει Διευθυντής Σχεδιασμού της ανδρικής σειράς ενδυμάτων και αναλαμβάνει επίσης τη θέση του Studio Director, όντας πλέον υπεύθυνος συντονισμού της ανάπτυξης όλων των κατηγοριών προϊόντων του οίκου υπό την ηγεσία του Creative Director.

O νέος Creative Director, έχει πλούσιο βιογραφικό, με θητεία στους οίκους Alexander McQueen, Narciso Rodriguez, Calvin Klein, Donna Karan.

Τον Σεπτέμβριο του 2012, ξεκίνησε το δικό του brand γυναικείων υποδημάτων. Πιστές στο label του Paul Andrew μεταξύ άλλων είναι και πολλές διάσημες ηθοποιοί του Χόλιγουντ, όπως η Lupita Nyong'o, η Emma Watson και η Jessica Chastain.