Στιλ λαμπερό, ενστικτώδες, γεμάτο νόημα -Η ανοιξιάτικη συλλογή της Swarovski σε ταξιδεύει στη Μεσόγειο | 0 bovary.gr
Στιλ λαμπερό, ενστικτώδες, γεμάτο νόημα -Η ανοιξιάτικη συλλογή της Swarovski σε ταξιδεύει στη Μεσόγειο | 0 bovary.gr
05|03|2019 11:53
SHARE
SWAROVSKI

Στιλ λαμπερό, ενστικτώδες, γεμάτο νόημα -Η ανοιξιάτικη συλλογή της Swarovski σε ταξιδεύει στη Μεσόγειο


Η νέα Ανοιξιάτικη Συλλογή της Swarovski είναι γεμάτη σύμβολα για τη θετικότητα και την μοναδικότητα.

Με έμπνευση από τους αρχαίους πολιτισμούς της Μεσογείου, η σειρά ενθαρρύνει τη σύγχρονη γυναίκα να ακολουθήσει το ένστικτό της με το hashtag #FollowYourInstinct.

Η Swarovski φέρνει αισιόδοξη διάθεση και στιγμές γεμάτες νόημα, φέρνει την άνοιξη, με λαμπερά σύμβολα και φυλαχτά που έχουν μεγάλη ιστορία. Η Διευθύντρια Δημιουργικού της Swarovski Nathalie Colin δηλώνει για τη νέα συλλογή: «Τα σύμβολα μπορούν να εκφράσουν πράγματα που κάποιες φορές δεν εκφράζονται με λέξεις. Η Swarovski είναι συνώνυμη της λάμψης και της ακτινοβολίας και έχει συνδέσει το όνομά της με άκρως θετικά συναισθήματα που έχουν απήχηση στη σύγχρονη, πολυδιάστατη γυναίκα. Φέτος την άνοιξη, ανακαλύπτουμε σύμβολα καλής τύχης, φυλαχτά προστασίας, σπάνια στολίδια και γούρια που προσφέρουν τη λάμψη και το νόημα που όλοι χρειαζόμαστε στη ζωή μας».

Τα περίτεχνα σχέδια της σεζόν χαρακτηρίζονται από φυσική άνεση. Η χρωματική παλέτα περιλαμβάνει πλούσιες και θερμές αποχρώσεις, με χρυσούς τόνους, αποχρώσεις τερακότας και γήινου ροζ, που αναδεικνύονται χάρη στη χαρακτηριστική λάμψη της Swarovski. Η Ανοιξιάτικη Συλλογή προσφέρει λαμπερές επιλογές από σύμβολα τύχης, αγάπης, υγείας, εξέλιξης, θετικότητας, δύναμης ή απλά κομψότητας. Κάθε σχέδιο εκφράζει κάτι. Μαζί δημιουργούν ένα εντυπωσιακό σύνολο.

Ορισμένα από τα καλύτερα κομμάτια της Ανοιξιάτικης Συλλογής για το 2019 είναι τα εξής:
 

Η σειρά Lucky Goddess σε μαροκινό στυλ, η οποία προέρχεται από την εντυπωσιακή συλλογή Origins της Διευθύντριας Δημιουργικού και είναι σχεδιασμένη να τραβά την προσοχή. Νέες αποδόσεις διαχρονικών συμβόλων περιλαμβάνουν γούρια από κρύσταλλα Swarovski σε στυλ καταρράκτη και αποχρώσεις του κοραλλί και του τιρκουάζ, καθώς και περίτεχνα μεταλλικά στοιχεία σε χρυσό τόνο.

Τα κομμάτια της εκλεπτυσμένης σειράς Olive είναι ιδανικά για κάθε μέρα. Το νέο εκλεπτυσμένο οδοντωτό δέσιμο δημιουργεί την αίσθηση ότι τα κοσμήματα αιχμαλωτίζουν το φως του ήλιου και δημιουργεί την τέλεια ισορροπία μεταξύ εντυπωσιακού και διακριτικού στυλ, ενώ τα κρύσταλλα Swarovski σε φυσικές αποχρώσεις ξυπνούν αναμνήσεις αμμουδιάς και θάλασσας.

Η σειρά Oxygen αποτελεί μια πιο αφηρημένη απόδοση, του όλο και πιο δημοφιλούς συμβόλου του ματιού. Οι διαφορετικοί μεταλλικοί τόνοι και τα κρύσταλλα pavé της Swarovski σε έντονο μπλε χρώμα προσδίδουν το απαραίτητο χρώμα, ενώ η τεχνική Milgrain δημιουργεί μια εκλεπτυσμένη υφή που μαγεύει όταν αντανακλά το φως.

Η σειρά Naeli είναι ιδανική για όσες προτιμούν το layering. Ο εντυπωσιακός συνδυασμός στοιχείων κοπής baguette σε λευκό και μπλε του ουράνιου τόξου αιχμαλωτίζουν το φως και δημιουργούν ένα κομψό και συνάμα διαχρονικό κυκλικό σχέδιο. Αυτή η σειρά περιλαμβάνει αντισυμβατικά σχέδια που σύντομα θα γίνουν «must» σε κάθε κοσμηματοθήκη: σκουλαρίκια σε σχήμα ράβδου και υπερμεγέθη σκουλαρίκια και το κολιέ σε σχήμα Υ.

Η Ανοιξιάτικη Συλλογή της Swarovski για το 2019 αποτελεί μια ανανεωμένη απόδοση των συμβολικών κοσμημάτων που θα κυριαρχήσουν τη νέα σεζόν. Τα λαμπερά και ευέλικτα σχέδια προσφέρουν τη δυνατότητα εξατομίκευσης και προτρέπουν τις γυναίκες να ακολουθήσουν το ένστικτό τους, να δημιουργήσουν τις δικές τους ιστορίες στυλ και να αισθάνονται λαμπερές κάθε μέρα.