ΤΟΜΜΥ Χ  ΖΕΝDAYA
ΤΟΜΜΥ Χ ΖΕΝDAYA
ΤΟΜΜΥ Χ ΖΕΝDAYA

To φόρεμα από την συλλογή Tommy Hilfiger x Zendaya που θα φοράμε όλη την άνοιξη -Κομψό και προσιτό


Η νέα συνεργασία του Tommy Hilfiger με τη νεαρή σταρ της μουσικής, Zendaya, παρουσιάστηκε σε ένα φαντασμαγορικό show στο Παρίσι.

Η επίδειξη ήταν γεμάτη disco φώτα και ξεσηκωτικές μελωδίες, ενώ η συλλογή ήταν αφιερωμένη στην αισθητική της δεκαετίας του '70 και τίμησε τις iconic γυναίκες της αμερικανικής pop κουλτούρας της εποχής.

Η συλλογή κέρδισε τις εντυπώσεις με τα κομψά χρώματα, τα hippie prints και μοτίβα της.

Τα κομμάτια είναι ήδη διαθέσιμα, ωστόσο, ανάμεσα στα αμέτρητα νέα ανοιξιάτικα σχέδια ξεχωρίσαμε αυτό το εκπληκτικό φόρεμα. Θα το φοράμε όλη μέρα την άνοιξη για ασύγκριτα κομψές και θηλυκές εμφανίσεις.

Αυτό που το κάνει ιδανικό για κάθε μέρα είναι η denim υφή σε σκουρόχρωμη απόχρωση.

Μίντι με μακριά μανίκια, φερμουάρ και στιλάτη ζώνη με αγκράφα -που τονίζει την θηλυκή γραμμή Α. Οι αγκράφες θα είναι πάνω σε αρκετά κομμάτια αυτή τη σεζόν, δίνοντας 70s vibeς και χαρίζοντας σοφιστικέ χαρακτήρα.

Το φόρεμα είναι affordable και μπορείτε να το αποκτήσετε κι εσείς. Θα το φορέσουμε από τώρα με μπότες και αργότερα με feminine πέδιλα και mules, ακόμα και εσπαντρίγιες.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα γίνει το αγαπημένο μας κομμάτι και θα κάνει πιο εύκολη την μετάβαση από τo χειμερινό στο ανοιξιάτικο στιλ. 

TOMMY X ZENDAYA, Nordstrom