Η&Μ
Η&Μ
H&M

Τα νέα low cost νυφικά από τα H&M θα σε κάνουν να πεις το ναι -Αιθέρια με 200 ευρώ μόνο


Η άνοιξη είναι επιτέλους εδώ και αυτό σημαίνει πως και το καλοκαίρι δεν ειναι πολύ μακριά.

Η γκαρνταρόμπα αλλάζει καθώς αλλάζει ο καιρός με πιο αέρινα και υφάσματα και φρέσκες αποχρώσεις όλο ζωή. Δεν βλέπουμε την ώρα να υιοθετήσουμε και να φορέσουμε όλα τα νέα trends και να ντυθούμε με στιλ. Ωστόσο πολλές είναι εκείνες που ετοιμάζονται να ντυθούν νύφες αυτή την σεζόν και θέλουν ένα κομψό νυφικό φόρεμα που θα είναι και low cost.

Πριν από ένα χρόνο περίπου ανακαλύψαμε ότι εκτός από μοναδικά φορέματα πάρτι, στα H&M μπορείτε επίσης να βρείτε το νυφικό των ονείρων σας. Φορέματα κλασικά, με δαντέλα, σε στιλ γοργονέ, αισθησιακά ανοίγματα στην πλάτη ή boat neckline. Mε λιγότερα από 200 ευρώ οι νύφες έχουν μια οικονομική εναλλακτική λύση.

Τα τελευταία σχέδια μόλις κατέφτασαν και είναι εκπληκτικά. Αυτό όμως που ξεχωρίσαμε είναι το πιο μίνιμαλ, μάξι νυφικό από σατέν με μια vintage αισθητική. Σε στιλ slip dress, τo οποίο είναι από τα μεγαλύτερα trends.

Τόσο απλό κι elegant που δείχνει ακριβό. Η γραμμή του κολακεύει την σιλουέτα. Είναι τόσο αιθέριο που δεν μπορούμε να μην το φανταστούμε σε έναν καλοκαιρινό γάμο σε κάποιο ελληνικό νησί. Και τα υπόλοιπα σχέδια δεν περνούν απαρατήρητα. Ρομαντικά και αριστοκρατικά είναι εκεί και περιμένουν όσες εμπιστευονται την ποιότητα H&M, να συνεχίσουν να το κάνουν και την ημέρα του γάμου τους. Ανακαλύψτε τα.

Η&Μ