Shutterstock
Shutterstock
CHUNKY SANDALS

Το «άσχημο» trend στα παπούτσια που αποφεύγαμε τόσα χρόνια θα είναι παντού αυτό το καλοκαίρι


Θα ήταν ψέματα αν λέγαμε πως αυτή η τάση στα παπούτσια είναι η αγαπημένη μας.

Θα πάρει λίγο χρόνο για να συνηθίσουμε την ιδέα αφού αυτό το στιλ διχάζει με την αισθητική του, έχει όμως κερδίσει μερικές φανατικές οπαδούς. To φορούν ήδη ορισμένες από τις πιο στιλάτες και ενημερωμένες γυναίκες της μόδας. Οι συλλογές S/S 19 που παρουσιάστηκαν τον περασμένο Σεπτέμβριο μάς έδειξαν πολλά πράγματα. Μερικές ήταν λαμπερές, άλλες πάλι ήταν νοσταλγικές και πολλές πέρασαν ξεκάθαρα το μήνυμα των νέων τάσεων.

Αυτό το ύφος στα φλατ σανδάλια ξεχωρίζει ως ένα από τα πιο hot.

Τα tourist sandals ή chunky sandals ή sporty sandals όπως θα τα διαβάσετε. Τα λαστιχένια πέδιλα με τα φαρδιά λουριά και την τρομερά ρετρό ugly αισθητική που διχάζει τον κόσμο της μόδας.

Οι fashionistas αγαπούν τις αντιθέσεις και φορούν τα αμφιλεγόμενα σανδάλια πότε με cropped παντελόνι, πότε με 90s biker shorts και πότε με τα πιο ρομαντικά αέρινα φορέματα, ακόμα και με τα πιο αισθησιακά, με σκίσιμο.

Ξέρουμε πως είναι νωρίς για να τους δώσετε το...πράσινο φως και να τα δείτε με άλλο μάτι. Οι πιο τολμηρές και οι λάτρεις των Βirkenstock είναι εκείνες που θα τα φορέσουν πρώτες. Οι κορυφαίοι οίκοι και μεγαλύτεροι σχεδιαστές δημιούργησαν τις δικές τους εκδοχές και τα «άσχημα» σανδάλια θα είναι παντού τους επόμενους μήνες. Ανακαλύψτε την τάση στο runway αλλά και στο Instagram.