H&M
H&M
H&M

Η H&M παρουσιάζει τη νέα συλλογή H&M Studio SS19


Αγαπάμε τα H&M για τις κομψές γραμμές και την γνωστή τους ποιότητα σε προσιτές τιμές.

Τα μοναδικά σχέδια με ρούχα και αξεσουάρ που γίνονται συχνά cult αλλά και τις κορυφαίες συνεργασίες. Ξεχωρίζουμε τις συλλογές H&M Studio που κάθε σεζόν έρχονται με ακόμα πιο ιδιαίτερα fashion items, που φορούν πρώτες οι influencers.

Η νέα συλλογή η H&M μας προσκαλεί σε μια καθηλωτική περιπέτεια στην έρημο, όπου η πρακτικότητα συναντά την στυλ χρησιμότητας συναντούν την decadent πολυτέλεια. Είναι ένας συναρπαστικός συνδυασμός κομψών sunset ready κομματιών και αβίαστα chic στοιχείων. Μια συλλογή με νομαδικό χαρακτήρα και μούσα την glam εξερευνήτρια.

Η συλλογή για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2019 περιλαμβάνει αέρινα και δροσερά φορέματα και μπλούζες με τα πιο εντυπωσιακά animal prints, ντραπέ φούστες και λινά κομμάτια όπως το κοστούμι που πρώτη φόρεσε η Αλέξα Τσανγκ. Επιπλέον τα sporty σύνολα δεν λείπουν με hoodies και leggings από ατόφιο χρυσό σαν να εξορύχτηκαν μόλις από την άγονη γη. Τα σανδάλια και οι μπότες της συλλογής έχουν ακριβώς την ίδια άγρια διάθεση για κυνήγι θησαυρού.

 

 

Με μια τριήμερη διαδραστική εκδήλωση που διήρκεσε από τις 11 έως τις 13 Μαρτίου, παρουσίασε η Η&Μ τη συλλογή της H&M Studio SS19 στη Σεντόνα της Αριζόνα. Ένα διεθνές κοινό από εκπροσώπους της μόδας και των Μέσων ενημέρωσης προσκλήθηκε για να συμμετάσχει σε μια προσχεδιασμένη αφήγηση βασισμένη στη γυναίκα-μούσα της συλλογής, την “Glam Explorer”. Οι καλεσμένοι παρακολούθησαν μοναδικές παραστάσεις εμπνευσμένες από τη συλλογή, όπως μια θεαματική συγχρονισμένη κολύμβηση από την ομάδα Aqualillies και μια ακουστική μουσική παράσταση από τους 'The Staves'. Ακόμη, επισκέφθηκαν έναν εικονικό χώρο κατασκήνωσης και παρακολούθησαν ένα ιδιαίτερο θέαμα BMX με κόλπα από κασκαντέρ.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη H&M (@hm) στις 13 Μάρ, 2019 στις 6:46 μμ PDT

 

Η τελική σκηνή περιελάμβανε μια ειδική χορευτική παράσταση, την οποία διαδέχτηκε μια αποκλειστική συναυλία της Maggie Rogers. Οι πελάτες και οι fans της H&M είχαν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν την εκδήλωση και να συμμετάσχουν σ’ αυτήν μέσω διαδραστικών δραστηριοτήτων στα social media με το hashtag #HMStudio. Η συλλογή θα είναι διαθέσιμη σε επιλεγμένα καταστήματα και online από τις 21 Μαρτίου.

 

 

«Φιλοδοξία μας ήταν να αλλάξουμε ριζικά τον τρόπο που παρουσιάζαμε μέχρι τώρα τη μόδα, χρησιμοποιώντας μια πρωτότυπη πλατφόρμα ψυχαγωγίας. Αυτή η μοναδική μορφή διαδραστικού θεάτρου έδωσε στους καλεσμένους, τους πελάτες και τους fans μας τη δυνατότητα να μπουν σε έναν κόσμο που αποτελεί φυσική ενσάρκωση της συλλογής SS19», αναφέρει η Kattis Bahrke, Head of Creative Marketing & Communication της H&M.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη H&M (@hm) στις 13 Μάρ, 2019 στις 10:28 μμ PDT

 

Η έμπνευση για τη συλλογή H&M Studio SS19 προήλθε από την "Glam Explorer", μια λαμπερή περιπετειώδη γυναίκα που αρνείται να αφήσει τα ρούχα της να την περιορίσουν, καθώς η δίψα για περιπλάνηση την πηγαίνει οπουδήποτε – από τις τιρκουάζ πισίνες σε ταράτσες ξενοδοχείων, μέχρι τα άγρια τοπία της ερήμου.