Shutterstock
Shutterstock
SOPHIA WEBSTER

Αυτά τα εντυπωσιακά ψηλοτάκουνα είναι ο ορισμός της άνοιξης -Τα φορούν οι σταρ στο κόκκινο χαλί


Η άνοιξη είναι συνδεδεμένη στο μυαλό μας με πολύχρωμα λουλούδια.

Δεν βλέπουμε την ώρα να βάλουμε χρώμα στις εμφανίσεις μας και να αλλάξουμε διάθεση. Με αυτό τον τρόπο θα περάσουμε το μήνυμα ότι η πιο γλυκιά εποχή του χρόνου είναι εδώ. Φυσικά έχουμε αδυναμία στα ψηλοτάκουνα κάθε εποχή.

Και η άνοιξη έχει χρώμα και σχήμα πεταλούδας όπως ακριβώς και αυτά τα παπούτσια που μας πήραν το μυαλό. Τα ψηλοτάκουνα πέδιλα είναι μία από τις πιο hot τάσεις της σεζόν.

Ιδανικά με όσο πιο λεπτά straps που αποκαλύπτουν το πόδι.

Το trend στα πέδιλα επιβάλλει τη μίνιμαλ αισθητική, ωστόσο υπάρχει ένα και μόνο ζευγάρι που θα επιτρέψουμε στον εαυτό μας να είναι glam και εντυπωσιακό.

Τα ψηλοτάκουνα που λατρεύουν διάσημες σταρ και fashionista είναι στολισμένα με μεγάλες πεταλούδες σε ονειρεμένες αποχρώσεις.

Πρόσφατα η Taylor Swift τόλμησε τα statement πέδιλα σε μουσικά βραβεία και έκλεψε τις εντυπώσεις. Τα παπούτσια της σχεδιάστριας Sophia Webster είναι αγαπημένα των γυναικών παγκοσμίως.

 

 

 

Εκτός από τις oversized πεταλούδες στο πίσω μέρος, χαρακτηριστικά είναι τα έντονα ή μεταλλιζέ χρώματα, ενώ ανάμεσα στις συλλογές της μπορεί κανείς να βρει και μοναδικά φλατ σχέδια.

Τα παπούτσια της είναι girly και παιχνιδιάρικα, ένα αληθινό έργο τέχνης! Μπορούν να φορεθούν ακόμα και σε ένα γάμο με ένα κλασικό φόρεμα ή μονόχρωμο σύνολο και να κάνουν αίσθηση. Ανακαλύψτε τα εδώ.