Getty Images / Ideal Image
Getty Images / Ideal Image
ΝΟRDIC WHITE

Nordic White: Tο νέο πλατινέ (που θα λατρέψουν οι ξανθές) είναι πέρα από κάθε φαντασία


Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το πλατινέ έχει την δική του στιγμή και πάλι ανάμεσα στα beauty trends.

Και αυτό το γεγονός είναι που θα κάνει την τάση που πάντα δίχαζε, mainstream!

Δεν πρέπει να αποτελεί έκπληξη, ειδικά από την στιγμή που το χρώμα υιοθέτησε σχεδόν ολόκληρη η οικογένεια Kardashian-Jenner, η Cara Delevinge καθώς και η Taylor Swift. Η updated εκδοχή της ψυχρής icy απόχρωσης φτιάχτηκε για όσες αισθάνονται αρκετά τολμηρές για να εντυπωσιάσουν με ένα εκτυφλωτικό λουκ.

Γνωρίστε το nordic white.

 Μετά το silver και το γκρι, το φωτεινό λευκό είναι η τελευταία μεγάλη τάση στο χρώμα των μαλλιών.

Η πρεμιέρα της τελευταίας σεζόν του Game of Thrones, θα σας βρει με το πιο αιθέριο και ονειρικό στιλ στα μαλλιά, το οποίο όμως χρειάζεται χρόνο και μια απαιτητική διαδικασία από ειδικό.

Οι εξειδικευμένοι colorists εξηγούν πως η δημιουργία λευκών μαλλιών απαιτεί υπομονή και συνέπεια. Επιπλέον το επιθυμητό αποτέλεσα μπορεί να χρειαστεί από 5 ως 8 επισκέψεις στο κομμωτήριο ανάλογα με την κατάσταση και την αρχική απόχρωση των μαλλιών.

Tα προϊόντα που θα χρησιμοποιηθούν είναι απαραίτητο να είναι «πολύ τρυφερά» με τα μαλλιά. Αν δεν γίνει σωστά, η λεύκανση των μαλλιών σε τέτοιο βαθμό μπορεί να προκαλέσει σπάσιμο στις τρίχες και ανεπανόρθωτη φθορά.

Αυτό το χρώμα μπορεί να δουλέψει καλύτερα σε γυναίκες με ανοιχτόχρωμο ή σταρένιο δέρμα και χρώμα μαλλιών που κυμαίνεται από το ανοιχτό καφέ μέχρι το πιο ανοιχτό ξανθό.

Ξέρουμε πως δεν είναι η αλλαγή που θα τολμούσατε εύκολα εν όψει καλοκαιριού, μιας και έχουμε συνηθίσει σε πιο μπρονζέ και ζεστούς τόνους, όμως το τελικό λουκ είναι κομψό και αριστοκρατικό. Αν αγαπάτε τους τόνους του platinum δεν θα αλλάζετε με τίποτα το nordic white.