Splash/Ideal image
Splash/Ideal image
GIGI HADID

H Gigi Hadid φόρεσε πρώτη την μεγαλύτερη τάση της άνοιξης -Και σε κάποιους δεν άρεσε καθόλου


Η Gigi Hadid είναι από τα πιο καυτά ονόματα της μόδας αυτή την στιγμή και είδωλο του στιλ.

Οι street style εμφανίσεις της γίνονται αμέσως talk of the town και αποτελούν πηγή έμπνευσης για το στιλ εκατομμυρίων γυναικών που την θαυμάζουν.

Η Gigi αγαπάει τα άνετα και μοντέρνα sporty σύνολα αλλά θα την δεις και με τα πιο κομψά σύνολα με τζιν και ankle boots. Στο κόκκινο χαλί επιλέγει τα πιο εντυπωσιακά φορέματα. Εχει το δικό της ξεχωριστό στιλ που την χρίζει μία από τις πιο stylish γυναίκες της βιομηχανίας.

Σε αντίθεση με την αδερφή της Bella δεν συνηθίζει να προκαλεί με τις φωτογραφίες της στα social media. Μοιράζεται τα λουκ της και φωτογραφίες από σημαντικές συνεργασίες.

Φοράει πρώτη όλες τις νέες τάσεις και μόλις επιβεβαίωσε πως το tie-dye θα είναι ανάμεσα στα πιο hot prints της σεζόν.

Το μοντέλο μοιράστηκε στο Instagram φωτογραφία της με σύνολο που αποτελείται από t-shirt και βερμούδα σε tie dye χρωματισμούς. Το cool καλοκαιρινό σύνολο συνδύασε με λευκά dad sneakers. Εντυπωσιακά είναι τα μακριά σπαστά μαλλιά της που πέφτουν ελεύθερα μέχρι χαμηλά στην μέση της.

To αποτέλεσμα δείχνει ρετρό και νεανικό, ενώ μας γυρίζει δεκαετίες πίσω στα καλοκαίρια της εφηβείας μας.

Το ανατρεπτικό print ήταν σε πολλά από τα runways τη σεζόν, ωστόσο κατάφερε να διχάσει τους θαυμαστές της. 

Το tie-dye θα πρωταγωνιστεί τους επόμενους μήνες και θα το φορέσουν οι πιο στιλάτες. Αντιγράψτε την χαλαρή εμφάνιση της Gigi. Ίσως και όχι.

SOLID & STRIPED, net-a-porter