Shutterstock
Shutterstock
Η&Μ CONSCIOUS

Αυτό το ζευγάρι ankle boots από τα Η&Μ Conscious έχει γίνει viral πριν ακόμα κυκλοφορήσει


Στις 11 Απριλίου, μια από τις συλλογές που αναμένουμε κάθε χρόνο, η Η&Μ Conscious, θα είναι διαθέσιμη με νέα εντυπωσιακά σχέδια.

Με κομμάτια από ανακυκλωμένα υλικά και όχι μόνο. Οι fashion editors θεωρούν ότι είναι η ωραιότερη συλλογή της σουηδικής εταιρείας.

Για την άνοιξη και το καλοκαίρι η συλλογή Conscious είναι αιθέρια, elegant, με τα πιο όμορφα χρώματα.

Τα κομμάτια -ρούχα και αξεσουάρ- μάς έκλεψαν την καρδιά και αυτή την φορά. Και μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα ότι η νέα collection για το 2019 έχει ήδη τα πρώτα ενδύματα που θα γίνουν bestseller. Υπάρχει ωστόσο και ένα ζευγάρι παπούτσια που ξεχωρίζει και το φορούν ήδη μερικές από τις πιο επιδραστικές γυναίκες της μόδας.

Είναι αυτά τα μποτακια, που πριν καν κυκλοφορήσουν έχουν γίνει viral στο Instagram.

Βλέποντας τις influencers να φορούν τις cowboy boots με print σε ουδέτερους τόνους, δεν μπορούμε παρά να ξεκινήσουμε να μετράμε αντίστροφα μέχρι την κυκλοφορία τους.

Σε λευκό και μπεζ με μεταλλικές ασημί λεπτομέρειες και ιδιαίτερο print. Τα παπούτσια είναι ιδανικά για τις συναυλίες και τα μουσικά φεστιβάλ ενώ τα φανταζόμαστε ήδη με μάξι φορέματα bohemian αισθητικής.

Τα κορίτσια της μόδας έχουν από την περασμένη κιόλας σεζόν παραδοθεί στη τάση Western και οι καουμπόικες μπότες είναι must. Τα μποτάκια H&M Conscious μπήκαν κιόλας στην wish list μας.

Δείτε τα εδώ και stay tuned.