Shutterstock
Shutterstock
MUST HAVE

To σακάκι που πρέπει να αποκτήσεις αυτή τη σεζόν -Θα το φορέσουν οι ενημερωμένες γυναίκες της μόδας


Τα παστέλ χρώματα θα είναι παντού τη νέα σεζόν: γεγονός που μας κάνει να προσμένουμε με ενδιαφέρον τις εμφανίσεις των γυναικών της μόδας και τους τρόπους με τους οποίους θα τα εντάξουν στις εμφανίσεις τους. 

Aυτά τα χρώματα, δροσερά και απαλά, πηγαίνουν σε όλες και μας αλλάζουν την διάθεση. Ήρθε η ώρα να πείτε «αντίο» στο millenial pink και να ενδώσετε στην φρεσκάδα της μέντας.

Οι αποχρώσεις του πράσινου είναι πιο hot από ποτέ, με την παστέλ εκδοχή να κυριαρχεί και να την βλέπουμε παντού στο Instagram feed μας.

Συγκεκριμένα, δεν υπάρχει fashion blogger που να σέβεται τον εαυτό της και να μην φορά blazer στους δροσερούς τόνους του βεραμάν.

Ολα τα αγαπημένα μας brand δημιούργησαν, φέτος, τα πιο κομψά σακάκια με elegant γραμμές, αέρινες υφές -όπως το λινό- και σοφιστικέ κομψότητα.

Δεν μπορούμε με τίποτα να του αντισταθούμε. Είναι ο τέλειος τρόπος να προσθέσουμε χρώμα στα σύνολα μας. Θα το φορέσουμε με μίντι φούστες αλλά και πάνω από slip dresses ή πάνω από το αγαπημένο μας τζιν και chic ψηλοτάκουνα πέδιλα.

Εντοπίσαμε τα πιο ωραία blazer σε βεραμάν απόχρωση για να βρείτε το δικό σας αγαπημένο.

Θα το φοράτε όλη την άνοιξη! 

Pull & Bear

H&M