STAUD
STAUD
SUNGLASSES CHAIN

Κόσμημα ή αξεσουάρ; -H 70s τάση που επιστρέφει και θα φορέσουν όλες στα γυαλιά ηλίου


Τα αξεσουάρ είναι η τελευταία πινελιά σε κάθε λουκ και ουσιαστικά το «χρωματίζουν».

Ακόμα και το πιο απλό, μονότονο ή ακόμα και βαρετό σύνολο αποκτά χαρακτήρα με την προσθήκη κατάλληλων αξεσουάρ. Αυτή την σεζόν μία νέα τάση συγκεντρώνει την προσοχή και αναμένεται να γίνει hot, ειδικά το καλοκαίρι. Μοιάζει με κόσμημα αλλά είναι μια πολύ κομψή και ενδιαφέρουσα λεπτομέρεια στα γυαλιά ηλίου της σεζόν. Oι sunglasses chains, δηλαδή οι αλυσίδες γυαλιών ηλίου είναι το νέο, άκρως καλοκαιρινό αλλά και πολύ πρακτικό trend, που μας ενθουσίασε.

Οι trendsetters θα επιλέξουν τις πιο κομψές αλυσίδες για τα γυαλιά που θυμίζουν κοσμήματα. Είναι λογικό αν σκεφτεί κανείς την τρέλα με τις statement αλυσίδες την αντίστοιχη τάση στα μπιζού που είδαμε παντού τον χειμώνα.

Είναι το στοιχείο που θα απογειώσει ένα κλασικό λευκό πουκάμισο και βερμούδα στην πόλη ή ένα σετ με τροπικά print και σαγιονάρες στην παραλία.

Οι σχεδιαστές συμπληρώνουν τα γυαλιά ηλίου με χρυσές αλυσίδες ή σειρές από μικροσκοπικές πέρλες και πολύχρωμα πετράδια.

Στο runway ια την S/S 2019 του Staud, τα μοντέλα φορούσαν υπερμεγέθεις αλυσίδες στα γυαλιά και τις πιο στιλάτες 70s-era jumpsuits και κροσέ σύνολα. Για έξτρα incognito ύφος διακοπών το bucket hat ή αν αγαπάτε την ρετρό αισθητική ένα μεταξωτό μαντήλι στα μαλλιά.

Δεδομένου ότι οι μεγάλες αλυσίδες είναι εντυπωσιακές καλό είναι να κρατήσετε τα υπόλοιπά κοσμήματα σας μίνιμαλ. Ανακαλύψτε τις ωραιότερες αλυσίδες γυαλιών.

 

 

 

 

 

Stella McCartney, Shopbop