Shutterstock
Shutterstock
LEATHER SANDALS

Aυτά τα chic και μίνιμαλ σανδάλια θα φορεθούν από τις γυναίκες που επενδύουν σε διαχρονικά κομμάτια


Μια νέα τάση στη μόδα είναι μια ευκαιρία να ανακαλύψουμε μια ακόμα πτυχή της. Να ανοίξουμε ένα ακόμα παραθυράκι στον θαυμαστό κόσμο του στιλ. 

Η διαχρονική κομψότητα, όμως, που έρχεται μέσα από κλασικά κομμάτια δεν μπορεί να συγκριθεί εύκολα με τα trends που συνεχώς εμφανίζονται στον ορίζοντα της μόδας και ξεχνιούνται μετά από λίγο. 

Ετσι, κάθε άνοιξη και καλοκαίρι, όταν έρχεται η στιγμή να επιλέξουμε το ιδανικό ζευγάρι σανδάλια στρεφόμαστε κατά κύριο λόγο στις κλασικές επιλογές.

Τι πιο διαχρονικό και κομψό από ένα απόλυτα μίνιμαλ δερμάτινο σανδάλι με αρχαιοελληνικό στιλ. Οι γυναίκες δείχνουν εδώ και χρόνια την αγάπη τους στο iconic Oran Sandals της Hermès.

H πιο οικονομική εκδοχή τους γίνεται κάθε χρόνο ανάρπαστη. Ποιος μπορεί να ξεχάσει την επιτυχία των Crossover των 26€ των Zara -ενώ και τα Loupes της εταιρείας Dune είναι από τα «φαβορί» της μόδας.

Τα τελευταία είναι τόσο δημοφιλή που εξαντλούνται συνεχώς.

Το περασμένο καλοκαίρι, αυτά τα κομψά και άνετα φλατ έγιναν best seller και τα είδαμε να φιγουράρουν παντού στο Instagram.

Αρχικά ήταν διαθέσιμα μόνο σε καφέ, μαύρο και λευκό, ενώ τώρα μπορείτε να τα βρείτε σε κάθε χρώμα που μπορείτε να φανταστείτε.

Θα τα φορέσουμε όλο το καλοκαίρι. Με τα λευκά καλοκαιρινά φορέματα μας, τις τζιν βερμούδες και τα λινά. Ανακαλύψτε τα πιο κομψά σανδάλια εδώ.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

(dress @kitristudio shoes @dune_london) #polkadotdress #fashion #fbloggeruk #fbloggerstyle

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Pénélope Goldstone (@pennygoldstone) στις 19 Ιούν, 2018 στις 10:35 πμ PDT