9 fashion items που θα απογειώσουν το στιλ σου -Tα απαραίτητα για να «χτίσεις» τη γκαρνταρόμπα της άνοιξης | 0 bovary.gr
9 fashion items που θα απογειώσουν το στιλ σου -Tα απαραίτητα για να «χτίσεις» τη γκαρνταρόμπα της άνοιξης | 0 bovary.gr
FASHION ITEMS

9 fashion items που θα απογειώσουν το στιλ σου -Tα απαραίτητα για να «χτίσεις» τη γκαρνταρόμπα της άνοιξης


Τέσσερις διαφορετικές εποχές με διαφορετικούς στιλιστικούς κανόνες μπορούν πολύ συχνά να δημιουργήσουν μια τρύπα στο πορτοφόλι σας.

Την άνοιξη για μία ακόμα φορά η γκαρνταρόμπα χρειάζεται update.

Η ανανέωση της ντουλάπας εν όψει των πιο ζεστών ημερών που έρχονται δεν χρειάζεται να σας αγχώνει και να σας προβληματίζει.

Αντίθετα το στιλ είναι μια διαδικασία δημιουργική, ένα παιχνίδι, που στόχο έχει να σας διασκεδάσει και να απογειώσει τις εμφανίσεις σας. Τα must have κομμάτια αυτής της άνοιξης είναι ελάχιστα και πολλά από αυτά ίσως υπάρχουν ήδη στα ράφια και τις κρεμάστρες σας.

Από το το πιο elegant και ελαφρύ πανωφόρι στα άνετα και μοντέρνα sneakers που θα φορέσετε μέχρι τελικής πτώσεως, αυτά είναι τα fashion items που θα χρειαστείτε για την capsule wardrobe της άνοιξης.

Ολα chic και ευκολοφόρετα, μπορούν και να συνδυαστούν στα πιο δροσερά καθημερινά σύνολα. Οι μεγάλοι πρωταγωνιστές; Girly φορέματα, denim και feminine τακούνια!

Κάντε scroll down και ανακαλύψτε όλα όσα δεν πρέπει να λείπουν από την γκαρνταρόμπα σας αυτή την σεζόν.

 1. Η καμπαρντίνα

 

 

2. Το floral φόρεμα

 

 

3.Τα κλειστά mules

 

 

4. To λευκό τζιν

 

 

5.Τα chunky sneakers

 

 

6. H pencil φούστα με χρώμα

 

7. Tσάντα σε tan απόχρωση

 

 

8. To pastel blazer

 

 

9. Η μπολύζα με τα βολάν