Getty Images / Ideal Image
Getty Images / Ideal Image
SPRING SHOES

Bρήκαμε 8 ζευγάρια παπούτσια τέλεια για τη μεταβατική περίοδο -Κλειστά, με ανοιξιάτικο twist


«Πολύ αργά για μπότες, πολύ νωρίς για σανδάλια».

Αυτή η πρόταση περιγράφει με τον καλύτερο τρόπο το mood της εποχής, αφού ο καιρός μάς μπερδεύει με τις διακυμάνσεις του και η επιλογή των ιδανικών παπουτσιών για την καθημερινότητά μας πολλές φορές γίνεται «πονοκέφαλος». 

Κάθε μέρα είναι γεμάτη από απαιτητικές υποχρεώσεις και διαδρομές που μας κρατούν πολλές ώρες μακριά από το σπίτι: για να ανταπεξέλθουμε θέλουμε παπούτσια άνετα, που δεν υστερούν σε κομψότητα και στιλ.

Η μεταβατική περίοδος είναι δύσκολη για όλες, όμως, το στιλ μας θα βγει αλώβητο από κάθε «δοκιμασία» του ανοιξιάτικου καιρού.

Γι' αυτό το λόγο, αναζητήσαμε παπούτσια που θα σας προστατέψουν από το ψυχρό αεράκι, έχοντας, παράλληλα, ένα μοναδικό, ανοιξιάτικο twist.

Μπορείτε για λίγο διάστημα ακόμα να φοράτε τα αγαπημένα σας ankle boots, είτε είναι σε στιλ cowboy, είτε Chelsea ή ακόμα και αρβυλάκια, (σσ. δεν θα συνιστούσαμε, όμως, εσπαντρίγιες πριν τον Μάιο).

Αν πάλι σας αρέσει το ρετρό και θηλυκό στιλ, τα mules και slingbacks είναι η τέλεια επιλογή. Τίποτα, όμως, δεν μπορεί να συγκριθεί με τα sneakers, για τα οποία κι αυτή τη σεζόν ισχύει ο κανόνας «όσο πιο chunky τόσο το καλύτερο».

Ανακαλύψτε τα κατάλληλα για την εποχή ζευγάρια.

Madewell