Getty Images / Ideal Image
Getty Images / Ideal Image
BIRKENSTOCK

Αυτά τα σανδάλια είναι 245 ετών και πιο hot από ποτέ


Υπάρχουν μερικά κομμάτια στην μόδα που θεωρούνται κλασικά.

Το L.B.D., τo σακάκι, η tweed ζακέτα, τα κοσμήματα από πέρλες είναι αυτά που συνήθως μάς έρχονται πρώτα στο μυαλό. Υπάρχουν όμως και τα καλοκαιρινά classics που αποδεικνύονται οι πραγματικοί ήρωες του στιλ μας τους ζεστούς μήνες.

Το ίδιο συμβαίνει με αυτά τα κλασικά πέδιλα, 245 ετών, που φοριούνται με μανία από τις λάτρεις της άνεσης, της boho κουλτούρας και της ρετρό αισθητικής.

Η εταιρεία έχει τριπλασιάσει τις πωλήσεις της από το 2012, γεγονός που δεν αποτελεί έκπληξη καθώς τα Birkenstock εμφανίζονται συνεχώς στo Instagram feed μας και πάλι αυτή τη σεζόν.

Έχουν από καιρό συνδεθεί με το hippie, όμως όλο και περισσότερες fashionista τα υιοθετούν και τα ενσωματώνουν ακόμα και στα πιο feminine σύνολα.

Η τάση θέλει τα chunky ή αλλιώς sporty ή tourist σανδάλια να είναι hot αυτή την σεζόν.

Η αναβίωση των Birkenstock ανάμεσα στις γυναίκες της μόδας μπορεί σε μεγάλο βαθμό να αποδοθεί στη Phoebe Philo που δημιούργησε τα δικά της κατά την θητεία της στον οίκο Céline.

Φυσικά, οι πιο cool Mary-Kate και Ashley Olsen τα φορούν εδώ και χρόνια με μίνιμαλ μπεζ σύνολα, τα Arizona όμως γίνονται όλο και πιο δημοφιλή, φοριούνται με τα πάντα, αποδεικνύοντας την ευελιξία τους ανεξάρτητα από το στιλ σας.

 

 

 

 

 

Birkenstock, Asos