Splash/Ideal image
Splash/Ideal image
ΣΠΑΝΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ

Οι αδελφές Olsen ασορτί στα μαύρα -Τα βλέμματα στα γοβάκια της Mary Kate


 Mary Kate και Ashley Olsen, δύο style icon.

Kάνουν επιλεκτικές δημόσιες εμφανίσεις, δεν διαθέτουν λογαριασμούς στο Instagram κι όμως κάθε εμφάνιση των 32χρονων γυναικών γίνεται αμέσως talk of the town.

Δεν είναι μόνο επειδή τις λατρέψαμε στα 90s και 00s. To «δίδυμο» στιλ και η μίνιμαλ κομψότητα που έχουν υιοθετήσει από κοινού στην ενήλικη ζωή τους, καθώς και η επιτυχία του fashion brand τους με όνομα The Row, τις έχει καταστήσει δύο από τις πιο επιδραστικές γυναίκες της βιομηχανίας της μόδας.

Οι δίδυμες συνηθίζουν τα matching σύνολα, ενώ αγαπούν τα ουδέτερα χρώματα (μαύρο, μπεζ και λευκό). Αγαπούν, όμως, τις φυσικές αποχρώσεις και στο μακιγιάζ, και επιλέγουν να τονίζουν κυρίως τα μάτια τους με smudgy eyeliner.

Tο iconic look τους επανέλαβαν αυτή τη φορά σε μια σπάνια δημόσια κοινή εμφάνιση, για τη οποία επέλεξαν total black.

Τα sleek μαύρα παντελόνια τους κάλυπταν τα elegant παλτό τους, Tα βλέμματα τράβηξε η μοναδική πινελιά χρώματος στο look της της Mary Kate Olsen. Τα κατακόκκινα Maysale mules του οίκου Manolo Blahnik.

Ένα παπούτσι κλασικό, πολύ δημοφιλές τα τελευταία χρόνια, που ξεχωρίζει για την θηλυκότητα και την κομψότητά του. Δεν περιμέναμε τίποτα λιγότερο από την Olsen.

Tα παπούτσια με το χαμηλό και λεπτό τακούνι, είναι ιδανικά για να χαρίζουν ύψος αλλά και άνετα, ενώ υπάρχουν σε αμέτρητα χρώματα.

Φώτισαν το σύνολο της Mary Kate και μπορούν να τονίσουν κάθε εμφάνιση σαν θαυμαστικό. Τις λατρέψαμε.

Splash/Ideal image
Splash/Ideal image