Getty Images / Ideal Image
Getty Images / Ideal Image
JORTS

Jorts -Η αμφιλεγόμενη τάση στα τζιν που τολμούν οι fashionista


Kάθε σεζόν έχει της δικές της denim τάσεις.

Και το καταλαβαίνουμε απόλυτα αφού το denim πρωταγωνιστεί πάντα τόσο ανάμεσα στις τάσεις όσο και στην γκαρνταρόμπα μας ως ένα από τα πιο διαχρονικά stylish κομμάτια. Η άνοιξη είναι η σωστή στιγμή για την αγορά ενός νέου τζιν. Η ταση ωστόσο που κυριαρχεί είναι μάλλον αμφιλεγόμενη και διχάζει τον κόσμο της μόδας. Οι πιο τολμηρές από τις fashionista δεν δίστασαν να δοκιμάσουν τη τζιν γραμμή που επέστρεψε από τα 90s.

Πριν ακόμα προλάβουμε να αποδεχτούμε το biker short έρχονται τα ποδηλατικά denim. H πιο πρόσφατη επανάσταση της πολωτικής τάσης μας βρήκε ανέτοιμες.

Τα «jorts» ανήκουν στις ugly ρετρό τάσεις, όμως αυτό δεν φαίνεται να εμποδίζει τις γυναίκες να τα φορέσουν.

Σε κλασικές αποχρώσεις, ξεβαμμένα, ή με χρώματα, τα νέα τζιν έχουν μήκος λίγο πάνω από το γόνατο και με την πρώτη ματιά προκαλούν διαφορετικές αντιδράσεις.

Τα πιο cool κορίτσια της μόδας τα φορούν με πάθος στο Instagram με τα sneakers τους ή με γυμνά πέδιλα και ανατρεπτικά τακούνια. Μετά τα κολάν από spandex ήρθε το νέο τζιν να μας τραβήξει την προσοχή και πρέπει να ομολογήσουμε ότι το κατάφερε. Επόμενο βήμα να τα υιοθετήσουμε. Είναι ιδανικά για το καλοκαίρι στην πόλη, ενώ με ένα πουκάμισο και τα αγαπημένα σας τακούνια, κοσμήματα με πέρλες και από χρυσό θα σας πάνε ακόμα και στην δουλειά. Δείτε πως φορούν την τάση οι πιο ενημερωμένες.

 

 

 

 

 

 

 

Τhe Reformation