Shutterstock
Shutterstock
30|04|2019 17:05
SHARE
ΖΩΝΕΣ

Η απροσδόκητη τάση στις ζώνες -Μεταμορφώνει και το πιο απλό κομμάτι σε κομψό σύνολο


Αν είσαι κι εσύ από αυτές τις γυναίκες που το στιλ τρέχει στο αίμα σου, θα γνωρίζεις πολύ καλά ότι υπάρχει τρόπος να μεταμορφώσεις και το πιο απλό σύνολο (δηλαδή το τζιν με το λευκό σου T-shirt) σε high-end outfit.

Σκεφτείτε το all time classic τζιν σας κι ένα λευκό, βαμβακερό T-shirt του οποίου έχετε διπλώσει μια φορά τα μανίκια. Με τα κατάλληλα mules και μια εντυπωσιακή ζώνη μόλις βγήκατε νικήτρια στον απαιτητικό αγώνα του street style. 

Σας έχουμε μιλήσει για τα κοσμήματα της σεζόν όπως επίσης και για τα σανδάλια που θα φορεθούν όσο τίποτα φέτος. Γι αυτό σήμερα θα μιλήσουμε για την μεγαλύτερη τάση στις ζώνες. Αυτή την τάση που θα μεταμορφώσει κάθε απλό κομμάτι -είτε είναι ένα τζιν, είτε ένα απλό μονόχρωμο φόρεμα- σε εντυπωσιακό, chic σύνολο. 

Κατ’ αρχάς ξεκινάμε από το γεγονός ότι η ζώνη είναι αυτό το αξεσουάρ που θα αναδείξει τη μέση σου, όσους πόντους κι αν είναι αυτή. Σε συνδυασμό με το κατάλληλο χρώμα και στιλ ρούχου, μπορείς να πετύχεις το illusion μια πολύ -πολύ- λεπτής μέσης. Τώρα αν η ζώνη έχει πάνω της και τη μεγαλύτερη τάση του 2019, τότε μιλάμε για outfit, σίγουρη επιτυχία. 

 Η τάση στις ζώνες της σεζόν θέλει πέρλες στην αγκράφα. Υπέροχες, μεγάλες ή μικρότερες, οι πέρλες πρωταγωνιστούν φέτος, ακόμη και στο μακιγιάζ. Πόσω μάλλον σε ένα τόσο σημαντικό αξεσουάρ.

Επιλέξτε τζιν για πιο πρωινές εμφανίσεις ή αυστηρό μαύρο παντελόνι και ένα ιβουάρ πουκάμισο για το γραφείο και αφήστε τη ζώνη να κλέψει την παράσταση. Μας αρέσει η τετράγωνη αγκράφα αλλά βρίσκουμε λίγο πιο funky την στρογγυλή.

 

 

 

Ζώνη Uterque