Shutterstock
Shutterstock
ZARA SHIRT

Αυτό το floral πουκάμισο από τα Zara θα γίνει το επόμενο αγαπημένο κομμάτι των fashionista


Τα Zara είναι από τα brand που δημιουργούν τάσεις.

Κάθε τόσο, κομμάτια από τις συλλογές τους αναδεικνύονται ως cult και λατρεύονται από τις γυναίκες σε κάθε γωνιά του κόσμου.

Φορέματα και φούστες για τους γάμους της άνοιξης και του καλοκαιριού, στιλάτα τζιν παντελόνια γι' αυτή την εποχή αλλά και εντυπωσιακά τοπ και πουκάμισα είναι η σπεσιαλιτέ τους.

Θυμάστε το υπέροχο μαύρο, διάφανο πουκάμισο από οργάντζα, που πρωτοείδαμε στα ηλεκτρονικά ράφια των Ζara το χειμώνα και στην συνέχεια μας ξανασυστήθηκε σε πράσινο και λευκό με polka dots;

Το πουκάμισο με την σέξι, αποκαλυπτική πλάτη και τον φιόγκο στο λαιμό, έγινε ανάρπαστο και φορέθηκε από τις πιο κομψές. Τα κορίτσια της μόδας το φόρεσαν με τους πιο πρωτότυπους συνδυασμούς.

Αυτή την φορά έρχεται ένα νέο πουκάμισο να μας τραβήξει την προσοχή και συνδυάζει δύο μεγάλες τάσεις της σεζόν.

Η σαγηνευτική διαφάνεια έχει τώρα το πιο δροσερό και καλοκαιρινό daisy print.

Το λευκό πουκάμισο από οργάντζα έχει κεντημένες αμέτρητες, μικροσκοπικές μαργαρίτες σε όλη του την επιφάνεια. Με κλασικό γιακά και cropped σχέδιο θα το φορέσουμε με ψηλόμεσα παντελόνια, με χρώμα ή neutral αλλά και τζιν.

Για μια θηλυκή και vintage εμφάνιση θα το φορέσουμε με τις πλισέ μίντι φούστες μας. Το πουκάμισο εκτός από κομψό, είναι χαρούμενο και νεανικό.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι φορώντας το θα απογειώσει την διάθεση σας.

Αποκτήστε το εδώ.