Shutterstock
Shutterstock
WEDDING LOOK

Αυτά είναι τα αξεσουάρ που χρειάζεσαι αν είσαι καλεσμένη σε γάμο -Θα απογειώσουν κάθε wedding look


Αγαπάμε τους γάμους και λίγο περισσότερο αυτούς της άνοιξης και του καλοκαιριού.

Μας αρέσει να είμαστε εκεί, για να δούμε πιο ευτυχισμένη στιγμή των αγαπημένων μας αλλά και για ένα ακόμα λόγο. Για να φορέσουμε το πιο εντυπωσιακό και glam σύνολο.

Ένας γάμος είναι η καλύτερη μας ευκαιρία να λάμψουμε και να υπερβάλουμε λιγάκι παραπάνω με τη λάμψη και το bling bling. Τα φορέματα και τα κοστούμια πρωταγωνιστούν στα wedding guest looks. Και αφού βρούμε το τέλειο φόρεμα σειρά έχουνε τα κατάλληλα αξεσουάρ αυτά που θα το απογειώσουν.

Μέρος του ενθουσιασμού μας έχει να κάνει με το τι θα φορέσουμε και τα αξεσουάρ είναι καθοριστικής σημασίας για το σύνολο.

Από την άλλη, ποιος λέει ότι δεν μπορούμε να φορέσουμε ένα κομμάτι σε περισσότερους από έναν γάμους;

Με προσεκτικά επιλεγμένα αξεσουάρ κάθε φορά, μπορείτε πραγματικά να αλλάξετε εντελώς το λουκ σας.

Παπούτσια, τσάντα, κοσμήματα, αξεσουάρ μαλλιών, σας δίνουν αμέτρητες επιλογές και δυνατότητες για εκατοντάδες συνδυασμούς. Εμείς συγκεντρώσαμε όλα τα απαραίτητα για να τονίσετε τα σωστά σημεία του λουκ σαν θαυμαστικό.

Ανακαλύψτε τα.

 Οι τσάντες

Mικρές και χαριτώμενες handbags, πουγκιά, μεταξωτά clutch αποπνέουν αίγλη και διεκδικούν τον θαυμασμό,. Εχουν τις πιο chic λεπτομέρειες, όπως κεντήματα, χάντρες ακόμα και φτερά.

 

 

Τα παπούτσια

Και τα παπούτσια της wedding guest  έχουν αέρα πολυτέλειας και είναι γεμάτα λάμψεις, μεταλλικές αποχρώσεις και υφές. Ασημί, χρυσό και απλικαρισμένα στολίδια δίνουν το παρών.

 

Τα κοσμήματα

Κολιέ, βραχιόλια, δαχτυλίδια και καρφίτσες είναι σημαντικά για το λουκ σας ως καλεσμένη σε γάμο. Ωστόσο φαίνεται πως τα μεγάλα statement σκουλαρίκια σε συνδυασμό με πιασμένα μαλλιά και ιδιαίτερα ντεκολτέ πρωταγωνιστούν στο Instagram.

 

 

Αξεσουάρ μαλλιών

 Στέκες, hair clips με πέρλες και κορδέλες στολίζουν τα μαλλιά και χαρίζουν ρομαντική νότα.

 

 

Τα γυαλιά ηλίου

Είναι η καλύτερη στιγμή να φορέσετε το πιο εντυπωσιακό σας ζευγάρι.