Πορτοκαλί νύχια/Shutterstock
Πορτοκαλί νύχια/Shutterstock
ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ

Το χρώμα στα νύχια που πρέπει να δοκιμάσεις τον Μάιο -Είναι stylish και θα σε βάλει σε καλοκαιρινό mood


Ήρθε η εποχή που πρέπει να κάνουμε στην άκρη τα nude αλλά και τα σκούρα χρώματα.


Σε κάθε περίπτωση παραμένουν αγαπημένες, κλασσικές επιλογές. Ωστόσο τώρα που είμαστε μία ανάσα πριν το καλοκαίρι θέλουμε να μπούμε στο ανάλογο mood.

Πριν λίγες ημέρες αναφέραμε ότι το απόλυτο χρώμα της σεζόν είναι το φούξια. Είναι η top επιλογή για την άνοιξη και το καλοκαίρι και το επιλέγουμε τόσο για το μανικιούρ, όσο και το πεντικιούρ μας. Ένα χρώμα που αν κοιτάξουμε μερικά χρόνια πίσω το επιλέγαμε συνεχώς, εναλλάξ με το κοραλί.

Σήμερα θα αναφερθούμε σε μία ακόμη απόχρωση που πρέπει να τολμήσουμε. Ένα χρώμα που επικρατεί και αυτό στον τομέα της ομορφιάς, κάνει αντίθεση με τη μαυρισμένη επιδερμίδα και έχει μοντέρνο χαρακτήρα.

Πάει το μυαλό σας ποιο βερνίκι πρέπει να δοκιμάσετε;

Αν σας αρέσουν τα σχέδια, δείτε πώς μπορείτε να παίξετε με το πορτοκαλί, το nude και τα γεωμετρικά σχέδια, από το instagram account του @hellobirdielab

Ο λόγος για το έντονο και ζωηρό πορτοκαλί. Ένα χρώμα που επίσης είχαμε στο περιθώριο και φέτος έρχεται ξανά στα top trends.

Να σας θυμήσουμε ότι το είδαμε να πρωταγωνιστεί και το χειμώνα και συγκεκριμένα τα Χριστούγεννα. Αυτή η πορτοκαλοκόκκινη απόχρωση ήταν top επιλογή για πολλά it girls και φυσικά την τολμήσαμε και εμείς.

Τώρα, το μήνα Μάιο, μία ανάσα πριν το καλοκαίρι δεν έχουμε παρά να πούμε ναι στο ζωηρό πορτοκαλί και μάλιστα θα επιλέξουμε την κλασσική απόχρωση.

O nail expert, Tom Bachik λατρεύει το πορτοκαλί χρώμα στα νύχια, καθώς επίσης και τα stiletto nails!

Δε θέλουμε τη φλούο απόχρωση αλλά ούτε και αυτή που μοιάζει με κόκκινο. Αναζητάμε το κλασσικό πορτοκαλί και το επιλέγουμε για mani ή pedi.

Αν σας φαίνεται too much μπορείτε να κάνετε την αρχή με το πεντικιούρ σας και να το συνδυάσετε με ένα απαλό nude στα χέρια. Σε κάθε περίπτωση ωστόσο σας προτείνουμε να το δοκιμάσετε και να το βάλετε στις χρωματικές επιλογές του καλοκαιριού σας!

Διαβάστε ακόμη:

Η πιο δυνατή τάση στο hairstyle, στη Γαλλία, είναι τα λευκά μαλλιά και είναι πραγματικά super stylish

Το πιο safe & chic χτένισμα για κομψές εμφανίσεις που ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες