Shutterstock
Shutterstock
HARALAS

The eclectic -H νέα συλλογή Haralas για το καλοκαίρι 2019


Εξάπτοντας τη φαντασία και λανσάροντας μια μοναδική κολεξιόν από statement και basic σχέδια γυναικείων υποδημάτων, η νέα συλλογή HARALAS «The Eclectic» για το Καλοκαίρι 2019 ξεχωρίζει για το κοσμοπολίτικο ύφος της, τη διαχρονική φινέτσα αλλά και τον smart-chic τρόπο που παντρεύει το αστικό ντύσιμο με τα key-trends του resortwear, τον κλασικό με τον μοντέρνο σχεδιασμό, αγγίζοντας έτσι τις ανάγκες της σύγχρονης γυναίκας και της τόσο απαιτητικής ενδυματολογικά καθημερινότητας της.

Οι πιο επίκαιρες τάσεις του footwear συναντούν το διαχρονικό προφίλ του brand HARALAS σε μια συλλογή που απευθύνεται σε fashion-conscious γυναίκες οι οποίες ξέρουν να τολμούν με το στυλ τους, χωρίς ποτέ να προδίδουν το εκλεκτικό τους γούστο.

Έντονες αποχρώσεις και ουδέτερες μονοχρωμίες συναντούν τα πιο προχωρημένα trends του shoe design –όπως τα pointed flats, τα chunκy-heeled πέδιλα, τα ευέλικτα flatforms- αλλά και υλικά που είναι διαχρονικά συνδεδεμένα με το καλοκαίρι, όπως οι ψάθινες εσπαντρίγιες και τα moroccan slippers από πλεκτό δέρμα.

Η αγαπημένη τάση του colorblocking απογειώνεται πάνω σε high-heeled πέδιλα με τετράγωνο τακούνι, το λεοπάρ μοτίβο αποκτά summerish όψη σε συνδυασμό με τη πιο φωτεινή απόχρωση του πορτοκαλί, ενώ η ευφάνταστη διακόσμηση τακουνιών με pied de poule σχέδια ανατρέπει τα ως τώρα δεδομένα στην παραδοσιακή χρήση αυτού του κλασικού print.

Bejeweled μπαρέτες διακοσμούν μυτερά φλατ mules, μονόχρωμα slingbacks με kitten heels αναβιώνουν το fifties ladylike στυλ με τον πιο σύγχρονο τρόπο, ενώ κεντήματα από κοχύλια και χάντρες δίνουν νέο αέρα σε σανδάλια ανατομικού τύπου: οι πιο stylish προτάσεις για τις γυναίκες που ψάχνουν ένα ευέλικτο και όχι ψηλοτάκουνο σχέδιο για τις επίσημες daylight εμφανίσεις τους.

Η νέα καλοκαιρινή συλλογή HARALAS μάς πηγαίνει από τα ψηλά στα χαμηλά τακούνια, από το καλοκαιρινό ντύσιμο στην πόλη έως το πιο κοσμοπολίτικο καλοκαιρινό resort, από το χαλαρό πρωινό μας στο νησί έως το πιο απαιτητικό βραδινό event και ξεχωρίζει για την πρωτότυπη χρωματική παλέτα, τον ανατρεπτικό συνδυασμό χρωμάτων, μοτίβων και υλικών, το σοφιστικέ στυλ αλλά και για το «classic with a twist» σχεδιασμό.

Η καμπάνια έγινε μέσα από τον φωτογραφικό φακό του Γιάννη Μπουρνιά και σε στυλιστική επιμέλεια της Ίριδας Λεονταρίτη και της Γεωργία Παντελέ.