Shutterstock
Shutterstock
ZARA ΦΟΡΕΜΑΤΑ

Αυτά τα floral φορέματα από τα Zara φτιάχτηκαν για να εντυπωσιάσεις στους γάμους της σεζόν


Το πιθανότερο είναι πως κι εσείς είστε καλεσμένες σε έναν τουλάχιστον γάμο ή βάπτιση αυτή την σεζόν. Αναζητάτε λοιπόν την τάση που θα αναδείξει την προσωπικότητά σας.

Αυτή την άνοιξη τα λουλούδια κάνουν επέλαση στην γκαρνταρόμπα.

Σε αντίθεση με το προηγούμενο καλοκαίρι και τα μικροσκοπικά floral πάνω στα wrap dresses, αυτή την φορά τα λουλούδια επιστρέφουν πιο μεγάλα, σε ζωηρές αποχρώσεις και με ιμπρεσιονιστική διάθεση.

Αν σας αρέσουν τα ηλιοτρόπια του Vincent Van Gogh θα λατρέψετε τα print της φετινής χρονιάς, που πάνω στα φορέματα με τις θηλυκές σιλουέτες, δείχνουν πιο ρετρό και νοσταλγικά από ποτέ.

Aνάμεσα στις νέες κυκλοφορίες των Zara φιγουράρουν μερικά από τα πιο εντυπωσιακά floral κομμάτια που έχουμε δει, ωστόσο αυτά τα φορέματα φτιάχτηκαν για να εντυπωσιάσουν στους γάμους και κάθε άλλη επίσημη περίσταση.

H νέα ολάνθιστη συλλογή περιλαμβάνει φορέματα κάθε μήκους με όμορφα λουλούδια σε όλα τα χρώματα, εμείς όμως ξεχωρίσαμε αυτά τα τέσσερα. Μίνι με εντυπωσιακά μανίκια και μίντι, με τη πιο chic λεπτομέρεια, την ζώνη που τονίζει την μέση.

Συνδυάστε με μίνιμαλ πέδιλα με τακούνι, mules η ακόμα και πλατφόρμες, ολοκληρώστε με τα πιο κομψά αξεσουάρ.

 80s glam, ρομαντική, retrο, όποιος κι αν είναι ο τύπος σας το μόνο σίγουρο είναι πως η καρδιά σας θα χτυπήσει πιο δυνατά για ένα από αυτά.

 Zara 49.95€

Zara 39.95 €

 Zara 29.95 €

Zara 39.95 €