KBH-Jewels
KBH-Jewels
ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ

Αυτά είναι τα κοσμήματα που θα φοράμε όλο το καλοκαίρι -Για συνδυασμούς με χαρακτήρα


Τα κορίτσια της μόδας ξέρουν πρώτα όλες τις νέες τάσεις.

Kι αν ρωτάτε από που τις μαθαίνουν η απάντηση είναι από το Ιnstagram (και το Βovary φυσικά).

Ναι, οι τάσεις γεννιούνται στα runways, αλλά το app φωτογραφιών είναι το μέρος όπου ανθίζουν. Μια βόλτα στο feed σας και θα ανακαλύψετε αυτά που φορούν οι πιο στιλάτες -συχνά τολμηρές και εκκεντρικές- προσωπικότητες της μόδας.

Από εκεί αναδύονται όχι μόνο τάσεις αλλά και brand και σχεδιαστές, τόσο ρούχων όσο και αξεσουάρ.

Τα κοσμήματα αποτελούν ξεχωριστό κομμάτι και η φωτογενής λάμψη τους τα κάνει ιδιαίτερα δημοφιλή.

Τα κολιέ ή ένα όμορφο ζευγάρι σκουλαρίκια τραβούν πάντα την προσοχή μας. Οι Ιnfluencers φορούν ήδη τις hot τάσεις στα κοσμήματα του καλοκαιριού, οι οποίες δεν μπορούν να μας αφήσουν αδιάφορες.

Χάρη στην άνοδο των brands όπως η Susan Alexandra και SVNR, τα μπιχλιμπίδια είναι πιο περίεργα και πιο πολύχρωμα από ποτέ και σύμφωνα με την «more is more» νοοτροπία, κοχύλια, βραχιόλια ποδιού και δαχτυλίδια, είναι όλα μέρος του στιλ για το καλοκαίρι 2019.

Αυτό το καλοκαίρι τα κοσμήματα έχουν bohemian αέρα και ελεύθερο πνεύμα. Εμπνέονται από την φύση, συνδυάζονται όλα μαζί για να εκφράσουν την προσωπικότητα σας.

Εμείς δημιουργήσαμε μια λίστα με όλα τα κομψά κοσμήματα που πρέπει να έχετε στην μπιζουτιέρα σας αυτό το καλοκαίρι. Και ναι, θα τα φοράτε όλη την ημέρα ακόμα και στην παραλία με το καφτάνι σας. Ανακαλύψτε τα.

1. Layering με κολιέ και αλυσίδες

Mejuri

3. Bραχιόλια ποδιού

 

 

DANNIJO, Shopbop

 

 

5. Διαφορετικά σκουλαρίκια

 

 

 

PERCOSSI PAPI, Net-a-porter