Shutterstock
Shutterstock
ZARA

Όλοι θα κοιτάζουν την καλοκαιρινή καμπαρντίνα από οργάντζα που πήρες από τα Zara -Τέλειο στιλ σε σμαραγδί χρώμα


Η διάφανη οργάντζα εξελίσσεται σε μία από τις πιο hot τάσεις της σεζόν.

Ηδη αμέτρητα πουκάμισα και τοπ αλλά και φορέματα με μανίκια και λεπτομέρειες που αποκαλύπτουν με αισθησιακό και θηλυκό τρόπο το δέρμα, είναι παντού στο Instagram αλλά και σε κάθε ενημερωμένο brand.

Μια τάση που φτιάχτηκε για τις πιο ρομαντικές και preppy fashionista.

Με parisian ύφος, τα κομμάτια από αυτό το ύφασμα συνδυάζονται με κομψά παντελόνια και μίντι φούστες αλλά και ενα απλό τζιν και τακούνια. Οι Γαλλίδες θα τα συνοδεύσουν με μικρές baguette τσάντες και τσαντάκια από σατέν ή basket bags. To vintage στιλ αναβιώνει και είναι στα καλύτερα του.

Τα αγαπημένα Zara είδαν πρόσφατα το πουκάμισο με φιόγκο να γίνεται cult σε όλα τα χρώματα. Μετά την επιτυχία του, τα Zara επιστρέφουν με ένα κομμάτι που θα φορέσουν οι μεγαλύτερες Influencers.

To ισπανικό brand πάει το trend ένα βήμα παραπέρα και δημιουργεί τη πιο fashionable καμπαρντίνα σε σμαραγδί.

Το elegant πανωφόρι φτιάχτηκε όχι μόνο για να σας κρατάει ζεστές τα δροσερά καλοκαιρινά βράδια αλλά κυρίως για να εντυπωσιάζει. Είναι έρωτας με την πρώτη ματιά.

Το κομψό trench coat είναι ραμμένο εξολοκλήρου από organza και διαθέτει ζώνη και τσέπες. Οι fashionista θα το φορέσουν πάνω από ήσυχα, μονόχρωμα σύνολα και θα κάνουν τα πιο ενδιαφέροντα color blocking.

Στοιχηματίζουμε ότι θα γίνει ανάρπαστο.

Αποκτήστε το εδώ.