Getty Images/Ideal Image
Getty Images/Ideal Image
ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ

5 τάσεις στα παντελόνια που θα φορέσουμε το καλοκαίρι -Δροσερά και stylish


Για όσες από εμάς ζούμε φορώντας παντελόνια τις περισσότερες μέρες του χρόνου, το καλοκαίρι ίσως είναι μια δύσκολη εποχή.

Mπορεί πρωταγωνιστές να είναι τα φορέματα, ωστόσο είτε το πιστεύετε είτε όχι, είναι εξίσου εύκολο να δημιουργήσετε statement καλοκαιρινά σύνολα με παντελόνι και να αισθάνεστε άνετα και δροσερά.

Ηρθε η ώρα να αφήσουμε για λίγο το τζιν στην άκρη και να υιοθετήσουμε τις τάσεις στα παντελόνια του καλοκαιριού. Τό καλύτερο σε αυτά είναι πως έχουν την ιδιότητα να επιμηκύνουν τα πόδια.

Προφανώς, όταν ο υδράργυρος ανεβαίνει, θέλουμε ρούχα δροσερά και μαλακά υφάσματα και τη νέα σεζόν, έρχονται στις πιο chic αποχρώσεις και ζωηρά print.

Oι σιλουέτες είναι πιο σοφιστικέ και αναδεικνύουν την θηλυκότητα μας.

Οι φαρδιές γραμμές με ψηλή μέση είναι από τις πιο δημοφιλείς.

Καρό (τέλεια με ένα λευκό μπλουζάκι), snakeskin ή στην κλασική camel απόχρωση που δείχνει πάντα πολυτελής και τα πιο μοντέρνα μονοχρωματικά σύνολα, είναι μόνο μερικά από τα σχέδια που κυριαρχούν.

Η μεγάλη επιστροφή, και αυτή τη σεζόν, είναι τα cargo παντελόνια. To στιλ των girl bands της δεκαετίας του '90 είναι ξανά hot και φέρνει μαζί του νέους και ανατρεπτικούς τρόπους να το φορέσουμε.

Ο,τι κι αν επιλέξετε το μόνο σίγουρο είναι ότι θα εντυπωσιάσετε.

Αυτές είναι οι τάσεις στα παντελόνια του καλοκαιριού.

1. Cargo 

 

ALEXANDER WANG

2. Ροζ υφασμάτινο

 

Zara

4. Φίδι

 

JOIE