Getty Images/Ideal Image
Getty Images/Ideal Image
ΤΑΣΗ 2019

Η ανατρεπτική και stylish τάση που δοκιμάζουν τώρα οι πιο τολμηρές


Θυμάστε πριν 3 καλοκαίρια όταν οι fashionista φορούσαν το slip dress ή άλλο lingerie κομμάτι, πάνω από πουκάμισα και απλά T-shirt;

Τότε τα μεγαλύτερα ονόματα της μόδας όπως η Kendall Jenner φόρεσαν ακόμα και το πιο μικροσκοπικό και σέξι bralette πάνω από το μπλουζάκι τους. Ενδεχομένως να θέλετε να το ξεχάσετε, όμως η τάση φαίνεται πως επιστρέφει, για την ακρίβεια δεν έφυγε ποτέ. Τα street style look που εντοπίσαμε προτείνουν μία λιγότερο τολμηρή και ριψοκίνδυνη προσέγγιση του συνδυασμού bralette-top.

Από cropped top και ριμπ πλεκτά μπουστάκια μέχρι, φτιαγμένα εξολοκλήρου από πέρλες, κομμάτια-στολίδια και κορσέδες το trend έρχεται ανανεωμένο.

Πρωτοπόροι του στιλ όπως οι Pernille Tesibaek, ο Taylor Tomasi Hill και η Margaret Zhang έχουν υιοθετήσει την τάση με επιτυχία.

Ναι, είναι ένα styling τρικ που απευθύνεται στις πιο γενναίες, και δύσκολα θα λειτουργήσει για κάθε μέρα. Χρειάζεται λίγη στρατηγική και ρίσκο, αλλά το αποτέλεσμα θα σας δικαιώσει.

Αν δεν ξέρετε πώς να ξεκινήσετε, είναι απλό: Φορέστε ένα απλό λευκό T-shirt και κάντε layering με το αγαπημένο σας bustier και σειρές από λεπτές αλυσίδες στο λαιμό.

Ολοκληρώστε με ένα blazer ριγμένο στους ώμους και είστε έτοιμες!

Δείτε πως το κάνουν τα κορίτσια της μόδας.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

GRLFRND