Getty Images/Ideal Image
Getty Images/Ideal Image
ΜΑΝGO

Βρήκαμε την οικονομική εκδοχή της εμβληματικής τσάντας που κρατούν οι Influencers στην παραλία και όχι μόνο -Είναι Mango


Το καλοκαίρι, οι τσάντες μεταμορφώνονται. Αντλούν ομορφιά από το φυσικό περιβάλλον και εκφράζουν την πιο natural και cool πλευρά τους.

Πρωταγωνιστούν οι τσάντες-καλάθια και οι πλεχτές από φυσικά υλικά, ψάθα και raffia.

Εδώ και αρκετό καιρό, ο χαρακτήρας της ψάθινης τσάντας έχει διευρυνθεί: δεν αποτελεί αξεσουάρ μόνο για τις εμφανίσεις στην παραλία. Πλέον, είναι αναπόσπαστο κομμάτι των εμφανίσεων ενημερωμένων γυναικών της μόδας στις διαδρομές τους στην πόλη. 

Simon Porte Jacquemus: O δημοφιλής Παριζιάνος σχεδιαστής δημιουργεί τσάντες είτε τεράστιες είτε τόσο μικροσκοπικές -που σχεδόν χωράνε στην παλάμη του.

Κάθε σχέδιο γίνεται ανάρπαστο.

La Baci: η τσάντα του νεαρού Γάλλου που κρατούν τώρα οι πιο επιδραστικές γυναίκες σε εξωτικές παραλίες, αλλά και στην καθημερινότητα τους στις μητροπόλεις της μόδας.

Η oversized ψάθινη τσάντα με τα κρόσσια είναι πλέον iconic. Γι΄αυτό, ψάξαμε και βρήκαμε την οικονομική εκδοχή της στα Mango.

Η τσάντα είναι στρογγυλή σε φυσικό χρώμα, με δεκάδες κρόσσια, ιδανική για να αντιγράψουμε το look με το ντραπέ φόρεμα και τα ψηλοτάκουνα πέδιλα.

Κοστίζει λιγότερα από 40 ευρώ και μπορείτε να την κάνετε δική σας εδώ.