Αυτό είναι το πιο εκπληκτικό άρωμα των καλοκαιρινών αναμνήσεων  | 0 bovary.gr
Αυτό είναι το πιο εκπληκτικό άρωμα των καλοκαιρινών αναμνήσεων | 0 bovary.gr
ESTEE LAUDER

Αυτό είναι το πιο εκπληκτικό άρωμα των καλοκαιρινών αναμνήσεων


Σήμερα, αύριο και για πάντα θα ονειρεύεσαι καλοκαίρια με ήλιο. Θα σχεδιάζεις διακοπές. Και σχεδιάζεις με το τίποτα. Αναπολείς μικρές στιγμές και μεγάλους έρωτες. Μετράς αγκαλιές και συλλέγεις ματιές. 

Ονειρεύεσαι συνέχεια και έτσι απλά. Όπου κι αν είσαι θες βόλτες δίπλα από τη θάλασσα.

Εκεί που είσαι στα δεκάποντα, τρέχεις ξυπόλητη στην άμμο. Εκεί που αμφισβητείς, πιστεύεις μ’ όλη σου την καρδιά. Κι εκεί που νοσταλγείς το χθες, ζεις με ενθουσιασμό το σήμερα. Ξέρεις ότι τα καλοκαίρια με ήλιο κι εσάνς ανεμελιάς κρύβουν αυθομητισμό και μια ατσαλάκωτη αλήθεια που σε κάνει να λάμπεις έτσι απλά. 

Ώρα να κλείσεις τα μάτια και να επιτρέψεις στον ήλιο να κάνει το θαύμα του. Και στο αντηλιακό να κάνει τη δουλειά του. Και στο πιο εκπληκτικό άρωμα του καλοκαιριού να αποτυπώσει για πάντα τις στιγμές σου με σένα. 

Με αφοπλιστική άνεση φοράς Bronze Goddess της Estee Lauder κι αφήνεις το στίγμα σου. Καρτποστάλ από ανάσες ευδαιμονίας και  τα πάντα τριγύρω σου δείχνουν αλλιώτικα. Είναι οι μυρωδιές από τα λουλούδια το βράδυ, είναι τα τραπεζάκια στο κύμα, είναι τα πλακόστρωτα στα νησιά, είναι τα ποδήλατα στους δρόμους, είναι οι σαγιονάρες στα πόδια, είναι τα χαμόγελα που είναι πιο λαμπερά και φρέσκα. Είσαι εσύ και το άρωμά σου. 

Οι νότες καρύδας αναμειγνύονται με βανίλια. Tiare flower, κεχριμπάρι και σανταλόξυλο στη σειρά για να αναδείξουν ζεστασιά κι αισθησιασμό. Ομορφιά με το τίποτα. Αυτά είναι τα καλοκαίρια με ήλιο. Κι έχουν όλα άρωμα Bronze Goddess. Mια φορά αρκεί για να το λατρέψεις. Φοριέται άνευ όρων, ώρα και τύπου επιδερμίδας. Το αγαπώ. Συνοδεύει κάθε καλοκαιρινή μου ανάμνηση. 

Με το πρώτο άγγιγμα του Bronze Goddess, προσωπικά εγώ, ξέρω ότι είμαι στην καρδιά του καλοκαιριού. Κι αυτό σημαίνει ότι τριγύρω μου πρωταγωνιστούν τσαλακωμένες σελίδες από αγαπημένα βιβλία, καρπούζι δίπλα από ένα κινητό, μπαλκόνια που ανυπομονούν για κουβέντες, παγωτό ξυλάκι στη σκιά του μεσημεριού και τζιτζίκια που δουλεύουν υπέρ των περίτεχνων συναισθημάτων.

Φέτος, το Bronze Goddess Eau Fraîche Skinscent της Estee Lauder αλλάζει συσκευασία. Όχι όμως αίσθηση. Μοσχοβολάει και πάλι αισιοδοξία. Μαζί του νιώθεις ανάλαφρη και φωτεινή. Το βλέμμα σου λάμπει σα να φοράς γκλίτερ στα μάτια. Το σώμα σου τονώνεται και o αισθησιασμός σου ζωντανεύει.  

πι.ες: Για μια συναρπαστική εμφάνιση που θα μείνει ανεξίτηλη στο χρόνο, συνδύασε το Bronze Goddess Eau Fraîche Skinscent μ’ ένα πέρασμα της απαλής, μη-λιπαρής πούδρας της πολυπόθητης συλλογής Estee Lauder και χάρισε σε πρόσωπο, ώμους και ντεκολτέ μια σαγηνευτική μπρονζέ λάμψη.

Δώσε στο καλοκαίρι σου την αίσθηση που χρειάζεται για να σε τονώσει.