Shutterstock
Shutterstock
OFFICE LOOK

Τα office look που θα αλλάξουν τον τρόπο που βλέπεις το ντύσιμο στο γραφείο


Οποια προβληματίζεται για το ντύσιμο στο γραφείο, να σηκώσει το χέρι.

Στην καθημερινότητά μας, το άγχος στην προετοιμασία μας για την εμφάνισή μας για το γραφείο, αντανακλάται και στο look μας.

Τις περισσότερες φορές, δημιουργούμε σύνολα με βιασύνη και προτεραιότητα την άνεση. Ειδικά το καλοκαίρι, όταν η ζέστη είναι αποπνικτική έξω και ο χώρος εργασίας μοιάζει με «κατάψυξη» από το air condition, το στιλ γίνεται μια «περίπλοκη» υπόθεση.

Αποτέλεσμα; Look βαρετά και μονότονα. Όλες έχουμε φορέσει ένα σύνολο ξανά και ξανά στο γραφείο επειδή μας έβγαλε από την δύσκολη θέση του συνδυασμού -ας το παραδεχτούμε. 

Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να δημιουργήσουμε μια γκαρνταρόμπα με κομμάτια από δροσερά υφάσματα και υφές, με ευκολοφόρετες γραμμές και εφαρμογή και φυσικά, καλοκαιρινή διάθεση. Έτσι, αντί για το ζεστό, ίσιο τζιν με ένα λευκό πουκάμισο, μπορείτε να δοκιμάσετε ένα φαρδύ παντελόνι με ένα όμορφο τοπ και σανδάλια.

Αυτή είναι μόνο μία από τις πολλές ιδέες που αντλούμε από τις Instagrammers που παίζουν το καλοκαιρινό ντύσιμο στα δάχτυλα.

Από λινά κοστούμια με σανδάλια Velcro, σε καλοκαιρινά φορέματα με strappy τακούνια, καθώς και co-ords και boilersuits, υπάρχουν μερικές ιδέες που είναι κομψές αλλά και πρακτικές για τα office look.

Aυτά είναι τα outfit που ξεχωρίσαμε.

Η&Μ

 

 

 

 

Η&Μ

Βirkenstock