Oι πιο καυτές τάσεις στα μαγιό για το καλοκαίρι του 2019 έχουν χρώμα, fun διάθεση και ιταλική υπογραφή | 0 bovary.gr
Oι πιο καυτές τάσεις στα μαγιό για το καλοκαίρι του 2019 έχουν χρώμα, fun διάθεση και ιταλική υπογραφή | 0 bovary.gr
CALZEDONIA

Oι πιο καυτές τάσεις στα μαγιό για το καλοκαίρι του 2019 έχουν χρώμα, fun διάθεση και ιταλική υπογραφή


Δεν μπορεί να υπάρξει καλοκαίρι, χωρίς ήλιο, θάλασσα και καινούργιο μαγιό.

Ειδικά αυτό το τελευταίο είναι ένας από τους βασικούς λόγους που δεν βλέπουμε την ώρα να έρθει η ωραιότερη εποχή του χρόνου και να κάνουμε επιτέλους την πρώτη αναζωογονητικά δροσιστική βουτιά.

Ακόμα και αν η συλλογή με τα μαγιό μας είναι ήδη πλούσια, πάντα υπαχει χώρος και φυσικά λαχτάρα για ένα ακόμα stylish ολόσωμο ή μπικίνι.

Με την ίδια αμέριστη λαχτάρα και ενθουσιασμό μελετάμε προσεκτικά όλες τις νέες τάσεις στο swimwear, μήνες ακόμα πριν οι πρώτες ζεστές αχτίδες αγγίξουν το πρόσωπο μας.

Τα trends στα μαγιό δεν αφήνουν καμία σύγχρονη γυναίκα αδιάφορη και ο λόγος είναι απλός. Ολες θέλουν να είναι κομψές στην παραλία και το νησί και το μαγιό έχει ρόλο πρωταγωνιστή σε κάθε beach look.

Τα μαγιό του φετινού καλοκαιριού είναι πιο cool απο ποτέ και έρχονται με αέρα ανανέωσης.

Ζωηρά χρώματα και ανατρεπτικές υφές από την μία, sporty και παιχνιδιάρικη διάθεση από την άλλη, ενώ από το κοκτέιλ των τάσεων δεν λείπουν οι διαχρονικές γραμμές και σιλουέτες αλλά και οι ρετρό αναφορές.

Και αυτό το καλοκαίρι το μόνο σίγουρο είναι πως το μαγιό μας θα έχει την ιταλική υπογραφή, Calzedonia.

To αγαπημένο μας brand Calzedonia είναι expert στα πιο chic and sexy ολόσωμα, μπικίνι και τρικίνι, ενώ κάθε χρονιά σκηνοθετεί και δίνει χρώμα στις ωραιότερες καλοκαιρινές αναμνήσεις.

Και σίγουρα θα θυμάστε εκείνη την γενναία βουτιά απο ύψος, εκείνη την παραδεισένια παραλία με την λευκή άμμο και το πιο κόκκινο ηλιοβασίλεμα που έχετε δει ποτέ, αλλά και εκείνο το τρελό beach party, φορώντας το all day κομμάτι του καλοκαιριού, το αγαπημένο σας μαγιό, Calzedonia.

Φέτος καμία δεν μπορεί να αντισταθεί στην τάση Crinkle, must-have για το καλοκαίρι του 2019, από το νέο crinkle ύφασμα. Ένα ύφασμα, μαλακό και σταθερό, με ανάγλυφη πλεκτή υφή και όψη.
Αν αγαπάτε τις δεκαετίες 80s-90s και την pop κουλτούρα θα δυσκολευτέι να διαλέξετε μία από τις 5 αποχρώσεις: vitamin orange, τιρκουάζ, pop violet και το κλασικό μαύρο και κόκκινο.

Η άνεση είναι εξίσου σημαντικό στοιχείο για αυτό και τα bikini tops διατίθενται είτε σε στιλ bandeau, χωρίς ενίσχυση για φυσικό αποτέλεσμα στο στήθος, τρίγωνο με αφαιρούμενη ενίσχυση και graduated push-up. Tα σλιπ διατηρούν το σέξι χαρακτήρα με 80s brazilian ψηλόμεσα σλιπς που κόβουν την ανάσα.

Αν πάλι ανήκετε στις λάτρεις του μίνιμαλ, τα Calzedonia δημιούργησαν απλές γραμμές που υπογραμμίζονται από μοναδικές λεπτομέρειες, όπως ιδιαίτερα cut-outs, χρυσαφένια δαχτυλίδια, knots και απλά υφάσματα που αναδεικνύουν το look.

Η συλλογή είναι διακοσμημένη με αστραφτερά νήματα με τρισδιάστατο φινίρισμα, όπως rib και tricot για τις femme fatales της παραλίας αλλά και μια αξέχαστη εμφάνιση στην πισίνα του ξενοδοχείου. Ο,τι τύπος κι αν είστε σίγουρα θα βρείτε τον εαυτό σας ανάμεσα στη μεγάλη ποικιλία γραμμών.

Από bandeaus με φαρδιές αποσπώμενες τιράντες, τρίγωνα, και μια μεγάλη επιστροφή του balconette με ενίσχυση στο κάτω μέρος, με την vintage αισθητική και το σεξαπίλ άλλης εποχής. που ...θα αφήσει εποχή.
Ψηλόμεσα slip έρχονται να ολοκληρώσουν το λουκ που ...θα αφήσει εποχή, ωστόσο τα ανάλαφρα brazilians έχουν τις δικές τους ορκισμένες θαυμάστριες.

Για τις γυναίκες που αγαπούν τα sports και δεν χάνουν ευκαιρία να τολμήσουν extreme καλοκαιρινές δραστηριότητες ή απλά αγαπούν την sporty αισθητική τα νέα από την Calzedonia είναι ευχάριστα.

Hot trend της σεζόν οι εκτυφλωτικές neon αποχρώσεις που επιστρέφουν απευθείας από τα 80s: Φωτεινά χρώματα και δυναμικά σχέδια για ένα πραγματικά εκρηκτικό καλοκαίρι.

Tα animal print αυτό το καλοκαίρι γίνονται ακόμα πιο εκκεντρικά με fluo accents. Θα φορεθούν από τις πιο ενημερωμένες trend setters.

 

 

Η συλλογή μαγιό της Calzedonia απευθύνεται σε γυναίκες κάθε ηλικίας και σωματότυπου. Το νέο underwire balconette, είναι εδώ για όσες θέλουν να αναδείξουν το στήθος μέσα από ένα παιχνίδι διαφορετικών φινιρισμάτων και ανοιχτό ντεκολτέ. Το νέο balconette δεν έχει ενίσχυση, αλλά διαθέτει λεπτή μπανέλα που εξασφαλίζει στήριξη και είναι σούπερ άνετο. Παράλληλα θα μαγνητίσει όλα τα βλέμματα με την ιδιαίτερη old fashioned κομψότητα του.

Με τόσες πολλές και ενδιαφέρουσες τάσεις στα μαγιό αυτό το καλοκαίρι, δεν θα βαρεθούμε ούτε στιγμή. Αντίθετα μπορούμε να εγγυηθούμε πως θα είναι ένα από τα πιο ωραία. Mε όποιο trend κι αν επιλέξετε να εμφανιστείτε δεν χωράει αμφιβολία ότι θα εντυπωσιάσετε τους πάντες.