Shutterstock
Shutterstock
TREND ALERT

Τα τοπ και τα φορέματα που θα φοράς όλο το καλοκαίρι -Check στη βαλίτσα των διακοπών


Όσο προχωράμε μέσα στον Ιούνιο, ένα πράγμα έχουμε μόνο στο μυαλό μας: τις καλοκαιρινές διακοπές.

Είμαστε όλο και πιο κοντά στις ατελείωτες ώρες στην παραλία και τις πιο δροσιστικές βουτιές. Όταν έρθει εκείνη η στιγμή, η χαλάρωση είναι σχεδόν εξασφαλισμένη: μέχρι τότε, όμως, το τι θα πάρετε μαζί σας στην βαλίτσα των διακοπών είναι κάτι που ίσως σας προκαλεί στρες.

Ψυχραιμία! 

Όπου κι αν σας βγάλουν τα ταξίδια σας αυτό το καλοκαίρι, τα ρομαντικά φορεματάκια και τα τοπ με τα puffed sleeves θα πάνε το look σας σε άλλο επίπεδο.

Τα throwback trends από την δεκαετία των 90s, όπως τo tie-dye και τα anklests, επανεμφανίζονται με πλήρη ισχύ αυτό το καλοκαίρι και τα ογκώδη και εντυπωσιακά μανίκια δεν θα μπορούσαν να λείπουν. H σιλουέτα με τα θεατρικά μανίκια είναι η πιο hot τάση του καλοκαιριού. Οι Influencers του Instagram, όπως η Jamie Chung, η Charlotte Groeneveld και η Salem Mitchell, τούς έχουν αδυναμία. Είναι ευέλικτα και κομψά και δεν πρέπει να λείπουν από τα look των διακοπών.

Ταιριάζουν τέλεια με cropped denim και σανδάλια, ενώ μπορείτε εύκολα να τα μετατρέψετε σε βραδινά look με λίγες κινήσεις.

Αν δεν είστε σίγουρες από πού να ξεκινήσετε, επιλέξτε ένα απλό τοπ ή φόρεμα από βαμβάκι ή μετάξι ρομαντικό -αλλά όχι υπερβολικά πράγματα.

Η ποικιλία που προσφέρουν τα αγαπημένα μας Βrand είναι τεράστια.

Ανακαλύψτε τα και βάλτε check στη λίστα με τα κομμάτια των διακοπών.

Zara