SWAROVSKI
SWAROVSKI
SWAROVSKI

Η νέα συλλογή γυαλιών της Swarovski για το 2019 θα σε κάνει να δεις την glam πλευρά των πραγμάτων


Η συλλογή Γυαλιών 2019 της Swarovski, που ενσωματώνει νέα στιλ, λιτές γραμμές και εντυπωσιακές αποχρώσεις, συνεχίζει να αντλεί ιδέες από τη σειρά κοσμημάτων και μετατρέπει τις άπειρες δυνατότητες και την ομορφιά του κρυστάλλου Swarovski σε κεντρικό στοιχείο κάθε σχεδίου.

Η Διευθύντρια Δημιουργικού της επωνυμίας Nathalie Colin δηλώνει για τη νέα συλλογή:

«Από το 1895, η Swarovski αποτίει φόρο τιμής στο φως, αναπόσπαστο κομμάτι της ταυτότητάς της, σε κάθε μορφή του. Αυτή τη σεζόν, αντλούμε έμπνευση από τις ηλιαχτίδες και παροτρύνουμε τις γυναίκες να ακολουθήσουν το φως με το μήνυμα #FollowTheLight. Επίσης, μας εμπνέει το φως και η ομορφιά που έχουν μέσα τους, αλλά και η χαρά που προσφέρει το φως στους ανθρώπους και στον κόσμο γύρω μας».

Για το καλοκαίρι, δύο εμβληματικά κοσμήματα Swarovski, τα Nirvana και Swan, δίνουν ιδέες για νέα στιλ και σχέδια.

SK0220 05B

Η διαχρονική σειρά κοσμημάτων Swan της Swarovski αποτελεί πηγή έμπνευσης για τα γυαλιά ηλίου σε γοητευτικό σχέδιο cat-eye. Το μοτίβο του κύκνου σε λαμπερό κρύσταλλο pavé της Swarovski κοσμεί τον αριστερό βραχίονα σε θερμό τόνο ροζ χρυσού, ενώ ο υπερμεγέθης σκελετός κολακεύει και είναι ελαφρύς.

 

SK0221

Αυτός ο γεμάτος θηλυκότητα σκελετός σε στυλ cat-eye, που σχεδιάστηκε για να αντικατοπτρίζει τη γοητεία της εμβληματικής σειράς κοσμημάτων Swan της Swarovski, συνδυάζει την οξική κυτταρίνη με το μέταλλο και έναν λαμπερό κρυστάλλινο κύκνο Swarovski στον αριστερό βραχίονα.

 

SK0230

Κομψό και γεμάτο θηλυκότητα με διακριτικές λαμπερές πινελιές, αυτό το σχέδιο αντλεί έμπνευση από την εκθαμβωτική ρομαντική σειρά κοσμημάτων Knot.

SK5304

Αυτή η διακριτική εκδοχή του στυλ cat-eye θα απογειώσει ακόμα και το πιο απλό σύνολο χάρη στο ειδικά σχεδιασμένο μοτίβο του κρυστάλλινου κύκνου της Swarovski, που κοσμεί τον αριστερό βραχίονα.

SK5310 020

Αυτό το διαχρονικό και θηλυκό σχέδιο ανανεώθηκε ριζικά με μοντέρνα και λαμπερά στοιχεία, συμπεριλαμβάνοντας εκθαμβωτικές λεπτομέρειες στους βραχίονες οι οποίες είναι εμπνευσμένες από τη σειρά Nirvana της Swarovski.

TAGS