Shutterstock
Shutterstock
ΜΑΥΡΟ

Μαύρο μέσα στο καλοκαίρι; Δες πώς θα το πετύχεις και θα είναι chic


H ζέστη του καλοκαιριού μπορεί να φέρει μερικές από τις καλύτερες αλλά και ορισμένες από τις χειρότερες στιγμές για το προσωπικό μας στιλ.

Στα θετικά, υπάρχουν όλα τα εκείνα τα πράγματα που κάνουν το καλοκαίρι μια τόσο ξέγνοιαστη εποχή για τη μόδα: τα ελαφριά υφάσματα όπως το λινό και το βαμβάκι, καθώς και οι αέρινες γραμμές, όπως τα sundresses και οι χαλαρές φούστες. Ωστόσο, στην άλλη πλευρά οι υψηλές θερμοκρασίες κάνουν το ντύσιμο με οτιδήποτε πιο μακρύ, στενό ή σκουρόχρωμο πραγματικό πονοκέφαλο.

Ετσι τα μαύρα ρούχα φαντάζουν απαγορευτικά. Για τις λάτρεις του μαύρου και το καλοκαίρι, σας έχουμε καλά νέα. Υπάρχουν στην πραγματικότητα πολλοί τρόποι να το φορέσετε από τον Ιούνιο μέχρι τον Σεπτέμβριο, αλλά και ορισμένα tips για να παραμείνετε δροσερές και άνετες.

Πρώτα απ 'όλα, το ύφασμα είναι το κλειδί. Μην φορέσετε μαύρο αν δεν είναι φτιαγμένο από λινό μετάξι ή άλλο δροσερό υλικό. Δεύτερον, αναζητήστε σιλουέτες που δεν κολλάνε στο σώμα, επιτρέποντάς του να αναπνέει.

Τέλος, αγκαλιάσετε την ευελιξία του. Είναι ουδέτερο και σας δίνει την δυνατότητα να παίξετε με τα αξεσουάρ αλλά και να κάνετε mix με άλλα on trend κομμάτια.

Oι fashionista φορούν το μαύρο χρώμα ακόμα και στις εξωτικές αποδράσεις τους. Δείτε πως και πάρτε έμπνευση.

1. Τοπ και bermuda shorts

 

 

2. Μαύρο φόρεμα και τολμηρά αξεσουάρ

 

 

3. Διάφανο πουκάμισο και sleek παντελόνι

 

 

4. Sporty κομμάτια

 

 

5. Floral Dress και blazer 

 

 

6. White Dress και μαύρα cowboy boots