Zimmermann
Zimmermann
ΒΟΗEMIAN TOP

Το πιο bohemian τοπ της σεζόν θα το αγαπήσεις όσο κανένα άλλο


Αχ, η εικόνα μιας αέρινης καλοκαιρινής μπλούζας.

Από λεπτό ύφασμα που αναπνέει όπως λινό ή βαμβάκι, ενώ, έχει μια ανεξήγητα αβίαστη κομψότητα που μοιάζει να περιμένει την πρώτη απροσδόκητη ριπή ζεστού αέρα για να πάρει ζωή.

Αυτό το καλοκαίρι, μια κορυφαία μποέμ τάση είναι ιδιαίτερα δημοφιλής. Γοητευτικές μπλούζες με κοντό ή μανίκι 3/4 που δένουν.

Είναι chic και χαριτωμένες, με έναν διακριτικό αισθησιασμό.

Τα κορίτσια της μόδας και ειδικά οι Γαλλίδες είναι ορκισμένες λάτρεις τους, ενώ κι εμείς δεν βλέπουμε την ώρα να τις φορέσουμε και στην παραλία σαν cover up πάνω από το μπικίνι μας. Είναι η εξέλιξη της τάσης του cardigan φορεμένο σαν μπλούζα, που υιοθέτησαν μοντέλα όπως η Βella Hadid στα off duty look τους.

Μπορείτε να τα φορέσετε πάνω από το αγαπημένο σας τζιν παντελόνι και τις βερμούδες, με φλατ ή ψηλοτάκουνα, ακόμα και ανάποδα -οι τολμηρές- ώστε το σέξι άνοιγμα να αποκαλύπτει την πλάτη σας.

Είναι αλήθεια ότι αυτές οι μποέμ μπλούζες είναι εύκολοφόρετες και ιδανικές για τον ζεστό καιρό. Και ευτυχώς, πολλά λατρεμένα brand όπως το Paloma Wool, Cult Gaia και το Musier Paris προσφέρουν τις δικές τους δροσερές εκδοχές. Δείτε πως τις φορούν οι fashionista και αντιγράψτε.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Musier Paris