Έτσι θα Βρεις το Σχήμα Φρυδιών που σου Ταιριάζει

Δες εδώ τα μυστικά που θα κάνουν τα φρύδια σου τέλεια και την έκφρασή σου ακαταμάχητη. Όλα ξεκινάνε από το τι σχήμα προσώπου έχεις!

Το σχήμα τους έρχεται και παρέρχεται μέσα στο χρόνο. Ανεξάρτητα από το αν είναι λεπτά, καμπύλα ή έντονα, τα φρύδια καθορίζουν τη γεωμετρία του προσώπου και επηρεάζουν την έκφραση και την εικόνα σου. Ο βασικός κανόνας που αφορά την τέλεια ισορροπία των φρυδιών στο πρόσωπό σου θέλει την άκρη της εσωτερικής γωνίας να είναι ευθυγραμμισμένη με την εξωτερική άκρη της κόρης των ματιών σου. Ωστόσο το πόσο ψηλά, πόσο μακριά και πόσο παχιά μπορούν να είναι τα φρύδια σου εξαρτάται αποκλειστικά από το σχήμα του προσώπου σου.

Τετράγωνο πρόσωπο
Ένα δυνατό τετράγωνο πηγούνι, όπως της Κάρα Ντελεβίν αλλά και της Αθηνάς Οικονομάκου, χρειάζεται δυνατά και έντονα φρύδια. Δώσε όγκο στα φρύδια σου γεμίζοντάς τα με μολύβι ή σκιά σε πούδρα γιατί αν δεν δημιουργήσεις αυτή την ισορροπία, η προσοχή των άλλων θα εστιάζει στο πηγούνι σου. Κάτι που δεν θα ήθελες.

Οβάλ πρόσωπο
Τα φρύδια που δείχνουν αιχμηρά και έχουν γωνίες δίνουν δομή στο οβάλ πρόσωπο, ας πούμε της Ντέμι Λοβάτο. Για να το πετύχεις, θα χρειαστείς δύο εργαλεία, το τσιμπιδάκι και το ψαλίδι των φρυδιών. Η αλήθεια είναι ότι το ψαλίδισμα των φρυδιών πρέπει να αποφεύγεται επειδή μπορεί να αλλοιώσει το σχήμα τους. Ωστόσο αυτή είναι η μόνη περίπτωση που βοηθάει αποτελεσματικά.

Μακρόστενο πρόσωπο
Τα οριζόντια φρύδια ισορροπούν ένα μακρόστενο πρόσωπο, όπως της Σάρα Τζέσικα Πάρκερ ή της Ελένης Τσολάκη. Προσοχή όμως: αν οι άκρες τους δεν έχουν σώμα το αποτέλεσμα δεν θα είναι το ενδεδειγμένο. Συνήθως με το πέρασμα του χρόνου τα φρύδια αραιώνουν. Αν ανήκεις σε αυτή την κατηγορία ή απλώς τα φρύδια σου είναι αραιά και άτονα, δώσε τους σχήμα και μήκος με ένα μολύβι ή σκιά φρυδιών. Το μυστικό σε αυτή τη περίπτωση είναι να επεκτείνεις το μήκος τους ελάχιστα μετά την εξωτερική γωνία των ματιών σου.

Λεπτό πρόσωπο
Αν έχεις λεπτό πρόσωπο (βλέπε Τέιλορ Σουίφτ, Τάμτα) και μυτερό πηγούνι, τα φρύδια σου πρέπει να είναι μαλακά με απαλή καμπύλη η οποία αγκαλιάζει διακριτικά το οστό των φρυδιών. Δώσε τους σχήμα με ένα ειδικό μολύβι φρυδιών. Να θυμάσαι ότι σε αυτή τη περίπτωση τα φρύδια σου πρέπει να είναι φίνα χωρίς ιδιαίτερο βάρος.